ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28-05-2023: 30.000 πλειστηριασμοί από τις αρχές του 2023

 15/07/2024    08 : 56 : 28
YNEWS 28052023 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
68 / 100

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS:

CHRISTINE LAGARDE
ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
Την κυνική οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επανέλαβε η Πρόεδρος της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας σε άρθρο γνώμης της πως θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα τα επιτόκια για «όσο χρειαστεί», προκειμένου να μειωθεί ο πληθωρισμός στο 2%.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΡΙΞΕ ΕΞΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!
Η μέθοδος του Πολιτικού Βαρόμετρου ήρθε για να μείνει: όσο τροφοδοτείται με σωστά και πολλά δεδομένα (και όσο ο κόσμος χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα σαν πλατφόρμα πολιτικού διαλόγου), τόσο καλύτερη θα γίνεται.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Μετά την συνεκμετάλλευση του πλούτου μας, το όποιο μερίδιο της Ελλάδος θα πηγαίνει στο διεθνές ταμείο προς εξόφληση του εξωτερικού μας χρέους, θα ακολουθήσει η συνδιοίκηση και η συγκυριαρχία με τους Τούρκους των νησιών μας!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, καλούν και πάλι τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου, σε Πατριωτικό Συνασπισμό!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) στις Συστάσεις της στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου έστειλε αυστηρό μήνυμα λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας σε βουλή και κυβέρνηση που θα προκύψουν μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
21 Σημεία… 21 Συγνώμες που δεν ειπώθηκαν… 21 Λάθη που δεν διορθώθηκαν… Κάθε συγνώμη, κάθε λάθος και μια μονάδα… 21 Μονάδες στο κεφάλι από τον Μητσοτάκη, που ελέω ΣΥΡΙΖΑ έγινε εθνάρχης…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
Από το 1750 και έως σήμερα έχουν καταγραφεί 34 διεθνείς οικονομικές κρίσεις ήπιας ή έντονης μορφής. Το υπό εκκόλαψη παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κραχ προβλέπεται ότι θα είναι το χειρότερο στην ιστορία του καπιταλισμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ !!!
Τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής υπαγορεύει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ), Γιάννης Στουρνάρας, σε άρθρο γνώμης στην «Καθημερινή της Κυριακής».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ
«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΒΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Το Δικαστήριο διέταξε την απαγόρευση κάθε όχλησης, έγγραφης ή τηλεφωνικής, ενώ απείλησε χρηματική ποινή συγκεκριμένου ποσού για κάθε παραβίαση της ανωτέρω διάταξης.

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ
30.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2023 !!!
Η ομότιμη καθηγήτρια Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός, Λούκα Κατσέλη εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Ανελέητο κυνήγι στους οφειλέτες του ΕΦΚΑ με μηνύσεις και αυτόφωρο!
SOS: Την 1η Ιουνίου χάνουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν θα πληρώσουν ή δεν ρυθμίσουν τα χρέη τους
Εξονυχιστικοί φορολογικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ με αξιοποίηση καταγγελίες πολιτών
Έρχεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις έως τέλος Ιουλίου λόγω εκλογών
Σβήνονται τα φορολογικά πρόστιμα για τους Έλληνες του εξωτερικού

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Κώδωνας κινδύνου από την Κομισιόν για τα κόκκινα δάνεια στην ελληνική οικονομία
Η Κομισιόν δίνει εντολή για ταχύτερους ρυθμούς στους πλειστηριασμούς και τον Νέο Πτωχευτικό
Ακόμα σκληρότερο πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς και εφαρμογή Πτωχευτικού
Υποσχέσεις για νέες αλλαγές στον αποτυχημένο Εξωδικαστικό μηχανισμό μετά τις εκλογές
Στο σφυρί χιλιάδες δάνεια μικρών επιχειρήσεων με υποθήκες 7.500 ακίνητα!
Αναλγησία: Τα funds έτοιμα να ξεσπιτώσουν μια ακόμη οικογένεια με καρκινοπαθή!
Χρυσές δουλειές τα κόκκινα δάνεια: Καθαρά κέρδη 26.500.000€ για την Cepal το 2022
Ο «Ηρακλής» σώζει τράπεζες και funds
Σχεδιάζεται «Ηρακλής 3» για τα κόκκινα δάνεια της Attica Bank
Στο μικροσκόπιο της ΕΚΤ η τραπεζική ρευστότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ‘Η ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

YNEWS 28052023 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}