ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 03/04/2022 | Ώρα για όπισθεν στην Κουλτούρα Αδιαλλαξίας

 21/06/2024    06 : 22 : 45
YNEWS 03042022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ώρα για όπισθεν στην Κουλτούρα ΑδιαλλαξίαςΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Ώρα για όπισθεν στην Κουλτούρα Αδιαλλαξίας | Τα κοιτάσματα Υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό είναι τεράστια !!! | Με άρωμα Ουκρανίας η διμερής σύνοδος κορυφής ΕΕ-Κίνας !!! | Η Ρωσία και οι Αγύρτες επί των Οικονομικών !!! | Η Διαμεσολάβηση οδηγεί σε ταχύτερη και λιγότερο κοστοβόρα απονομή Δικαιοσύνης !!! | Θύματα των ολιγοπωλίων οι Έλληνες καταναλωτές !!! | Η ενεργειακή κρίση απειλεί συνολικά λιανικό και χονδρικό εμπόριο !!! | Απίστευτο: Έμεινε ανασφάλιστος για χρέος στον ΕΦΚΑ 0,02€ !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ

Οι μεταλλάξεις Όμικρον και Όμικρον2 είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας !!!

Ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επισημαίνει πως οι μεταλλάξεις του covid-19 κάνουν τον ιό πιο μεταδοτικό, αλλά λιγότερο επικίνδυνο και θανατηφόρο.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τεχνητή νοημοσύνη και έξυπνα σπίτια.

Ο όρος «έξυπνο σπίτι» ή αλλιώς «Smart Home», χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σπίτι με εγκατεστημένο δίκτυο επικοινωνίας που συνδέει διαφορετικές συσκευές και τους επιτρέπει να ελέγχονται, να παρακολουθούνται και να είναι προσβάσιμες από απόσταση.

ΑΒΡΑΑΜ ΖΕΛΗΛΙΔΗΣ

Τα κοιτάσματα Υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό είναι τεράστια !!!

Ο Αβραάμ Ζεληλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών δηλώνει εξαιρετικά δύσπιστος αναφορικά με την βούληση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τα πλούσια κοιτάσματα που βρίσκονται στο Ελληνικό υπέδαφος.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Λοχαγοί ξανάρχονται για να απαλλάξουν την Πατρίδα, τον Λαό και την Νέα Δημοκρατία από έναν επικίνδυνο και ενδοτικό Πρωθυπουργό !!!
Όσο ο Μητσοτάκης καθυστερεί και δεν αποφασίζει να προστατεύσει δραστικά τους καταναλωτές από τα υπερκέρδη των καρτέλ της ενέργειας τόσο γρηγορότερα κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους!!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Με άρωμα Ουκρανίας η διμερής σύνοδος κορυφής ΕΕ-Κίνας !!!

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι η ΕΕ συνεχίζει με συνέπεια τον ρόλο της, δηλαδή τη συμπόρευση με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στον διμέτωπο αγώνα που διεξάγουν τόσο ενάντια στην Κίνα όσο και ενάντια στη Ρωσία με στόχο την παγκόσμια ηγεμονία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Η Ρωσία και οι Αγύρτες επί των Οικονομικών !!!

Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ρωσίας σε περίπτωση παράτασης των πολεμικών συγκρούσεων Ρωσίας-Ουκρανίας, μεθοδικά και συγχρονισμένα προπαγανδίζεται και από ελληνικά τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Το κουτόχορτο της μαύρης προπαγάνδας πωλείται με την οκά.

ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Η Διαμεσολάβηση οδηγεί σε ταχύτερη και λιγότερο κοστοβόρα απονομή Δικαιοσύνης !!!

Στην διαμεσολάβηση δυο ή περισσότερα μέρη επιχειρούν εκουσίως να επιλύσουν με συμφωνία μια διαφορά τους, με την βοήθεια ενός τρίτου προσώπου ειδικά εκπαιδευμένου, αμερόληπτου και ανεξάρτητου, του Διαμεσολαβητή.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Θύματα των ολιγοπωλίων οι Έλληνες καταναλωτές !!!

Βιώνουμε τους τελευταίους μήνες ένα ράλι ανατιμήσεων σε δεκάδες προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, στα αρτοποιεία ακόμα και στις λαϊκές αγορές. Ο καταναλωτής είναι θύμα αυτής της αγοράς και της πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης να μην την ελέγχει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Η ενεργειακή κρίση απειλεί συνολικά λιανικό και χονδρικό εμπόριο !!!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, μιλώντας στο ΔΣ της Euro Commerce, τόνισε την ανάγκη στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από την ενεργειακή κρίση.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Ώρα για «όπισθεν» στην Κουλτούρα Αδιαλλαξίας !!!

Επειδή, λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής, στο σημείο μηδέν του αδιεξόδου, όπου δεν υπάρχουν πλέον απαντήσεις σε κανένα από αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα, ήρθε η στιγμή να μπει επιτέλους η «όπισθεν» στον κατήφορο της «Κουλτούρας Αδιαλλαξίας», που οδηγεί νομοτελειακά στον γκρεμό, πριν ακόμη από την κοινωνία, το ίδιο το τραπεζικό σύστημα, την δημοσιονομική και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Καμπανάκι για φορολογουμένους: Πρέπει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία στο myAADE εντός διμήνου !!!
Σε Εισπρακτική μετατρέπεται η Εφορία: Θα πραγματοποιηθούν 55.000 κλήσεις «υπενθύμισης» προς οφειλέτες !!!
Φοροσαφάρι από την ΑΑΔΕ με στόχευση την φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο !!!
Απίστευτο: Έμεινε ανασφάλιστος για χρέος στον ΕΦΚΑ 0,02€ !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Δαμόκλειος Σπάθη για Τράπεζες και Funds δάνεια ύψους 9 Δις ευρώ που είναι έτοιμα να… κοκκινίσουν!!!
Με “Ρήτρα Πολέμου” οι τιτλοποιήσεις των κόκκινων δανείων του “Σχεδίου Ηρακλής» !!!
Δικαστικό βατερλώ για τις Τράπεζες: Απόρριψη ένστασης για δόλια πτώχευση δανειολήπτη !!!
Συνεχίζονται αμείωτοι παντού οι πλειστηριασμοί: Όλα στο σφυρί !!!
12 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Εξωδικαστικό Μηχανισμό !!!
Ανάσα για μικρές επιχειρήσεις από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Δάνεια μέχρι 250 χιλιάδες ευρώ !!!
Νέα χρεωστική κάρτα από τον ΟΤΕ!!!
Κώδωνας κινδύνου από τον SSM: 100 Δις ευρώ η έκθεση των Ευρωπαϊκών Τραπεζών στην Ρωσία !!!
Αντάρτικο από Τραπεζοϋπαλλήλους: Θέλουμε αύξηση μισθών 12% και τηλεργασία !!!
Σκάνδαλο: Ως… επαγγελματικά έξοδα χρέωναν μεγαλοτραπεζίτες της Deutsche Bank τις επισκέψεις σε Strip show !!!
Προσοχή: Άρπαξαν 20.000 ευρώ από ανθοπώλη στην Σκιάθο με ηλεκτρονική απάτη !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}