ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/10/2021 | 50 νέα Δις φόρτωσαν οι Τράπεζες στο Δημόσιο Χρέος με τις Εγγυήσεις ΕΔ του Σχεδίου Ηρακλής!!!

 21/06/2024    05 : 35 : 42
YNEWS 24102021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

50 νέα Δις φόρτωσαν οι Τράπεζες στο Δημόσιο Χρέος με τις Εγγυήσεις ΕΔ του Σχεδίου Ηρακλής!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: 50 νέα Δις φόρτωσαν οι Τράπεζες στο Δημόσιο Χρέος με τις Εγγυήσεις ΕΔ του Σχεδίου Ηρακλής!!! | Λανθασμένη η εφαρμογή του Lockdown, από την στιγμή που γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε. | Οι Δελφίνοι και το αύριο του ΚΙΝΑΛ | Εγκλήματα φοβερά σε Τράπεζες και… Νεκροταφεία καλύπτονται με παραμύθια της Χαλιμάς.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Λανθασμένη η εφαρμογή του Lockdown, από την στιγμή που γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε. Σε αντίθεση με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, που πρακτικά έχουν τελειώσει με τον ιό, στην Ελλάδα η πανδημία θα πάρει παράταση λόγω της προβληματικής διαχείρισης…..

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες: Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Μέρος 8 : Οι Νταβατζήδες της Παιδείας και της Υγείας

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ

Οι «Επίτιμοι»….. Η νομοθετική μεταβολή που επήλθε ως προς τον Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και η θεσμοθετηθείσα δυνατότητα να επιλέγεται για την θέση αυτή και Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου «επί τιμή» με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης…..

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Οι Δελφίνοι και το αύριο του ΚΙΝΑΛ. Οι 6 υποψηφιότητες που έχουν ήδη κατατεθεί, η επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου και οι δηλώσεις Βενιζέλου δείχνουν την νοοτροπία που υπήρχε και δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει στο ΚΙΝΑΛ, πρώην ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τώρα που το Κόμμα είναι στο 6%-7%…..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Εγκλήματα φοβερά σε Τράπεζες και… Νεκροταφεία καλύπτονται με παραμύθια της Χαλιμάς. Ζούμε στη χώρα της κανονικότητας ή μήπως σε χώρα μπανανία;;; Ζούμε σε μία χώρα που έχει κανονικό οικονομικό σύστημα;;;

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η Σουηδία, οι στενές οικονομικές σχέσεις με τον Χίτλερ και η απελευθέρωση της Αθήνας – Μια ματιά πίσω στο χρόνο…
Ακούγοντας τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Σουηδίας πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα με φόντο τις σημαίες των δύο χωρών να κυματίζουν στα χέρια των Ελλήνων και των Σουηδών φιλάθλων αντίστοιχα, ενστικτωδώς επιχείρησα ένα σύντομο ιστορικό flashback….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Το Πρόγραμμα «Ηρακλής» επαύξησε 50 Δις το Δημόσιο Χρέος. Την ίδια ώρα, οι καρεκλοκένταυροι του κρατικού – τραπεζικού συστήματος εξουσίας, αποκάλεσαν το Σχέδιο Ηρακλής «Σχέδιο Μάρσαλ»….

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Νικολόπουλος: Γίναμε μισό εκατομμύριο λιγότεροι… Τα επόμενα είκοσι χρόνια ο πληθυσμός της Πατρίδας μας θα μειωθεί κατά τουλάχιστον 900.000!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ

Χριστόφορος Σεβαστίδης: Κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Δικαιοσύνη η διαδικασία εκλογής της ηγεσίας της. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν άκουσαν το διαχρονικό αίτημα των Δικαστικών Ενώσεων να αλλάξει ο τρόπος επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων ώστε να μην αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της κάθε κυβέρνησης…..

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Η Εφορία βάζει απαγορευτικό στις συναλλαγές με μετρητά…..
Όργιο απάτης στα καύσιμα με κέρδη τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ τον χρόνο εις βάρος των καταναλωτών…..
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα αναρτηθούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2022…..

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Οι Τράπεζες βουλιάζουν από ρευστότητα, η αγορά πνίγεται από έλλειψη χρηματοδότησης και η κυβέρνηση παρακαλάει τους Τραπεζίτες…..
Δεν είναι Τραπεζίτες, είναι κοινοί τοκογλύφοι……
Μάχη χαρακωμάτων μεταξύ Στουρνάρα και Τραπεζιτών για το ύψος των κόκκινων δανείων…..
Η Eurostat τσίμπησε το «μαγείρεμα» του Δημόσιου Χρέους, αλλά έπεσε έξω στο ποσό κατά 27 Δις: Ζητά να εγγραφούν άμεσα στο Χρέος 23 Δις από τις εγγυήσεις ΕΔ στις Τράπεζες για το Σχέδιο Ηρακλής, ενώ το πραγματικό ποσό ανέρχεται στα 50 Δις……
Χιονοστιβάδα πλειστηριασμών στην Ελλάδα με 300 χιλιάδες ακίνητα στο σφυρί……
Για τα τέλη του 2022 μετατίθεται η λειτουργία του Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων του Πτωχευτικού Νόμου….
Ο «μεγάλος αδερφός» στην Εφορία: Προ των πυλών ο νέος κρατικός υπέρ – Τειρεσίας……
Πυρετώδεις διεργασίες στις Τράπεζες για τις επερχόμενες αλλαγές στις συμβάσεις δανείων σε ελβετικό φράγκο…..
Σκάνδαλο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης για τα θαλασσοδάνεια από τον Άρειο Πάγο…..
Καταγγελία από τις εκδόσεις «Ατέχνως»: Η Εθνική Τράπεζα ακύρωσε δυο φορές έμβασμα οικονομικής ενίσχυσης προς της Κούβα…..
Ολοκληρώθηκε η πώληση του πακέτου κόκκινων δανείων της Εθνικής Frontier αξίας 6 Δις……
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οργιάζουν οι επιτήδειοι που αδειάζουν λογαριασμούς με τραπεζικές απάτες……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}