ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 23-04-2023: Ζόφος χρεοκοπίας με θεσμική εκτροπή του πολιτεύματος

 16/04/2024    01 : 00 : 09
ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 23 04 2023 ΖΟΦΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
68 / 100

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS:

CHRISTINE LAGARDE
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ!
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε ότι δεν προβλέπει πως οι ΗΠΑ θα κηρύξουν στάση πληρωμών για το χρέος τους, τονίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε τρομερές συνέπειες σε όλο τον κόσμο.

EUROLOBBYGATE
Η ΚΡΙΣΗ ΩΣ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ»: ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Το think tank παρατήρησε αύξηση στον αριθμό διαφημίσεων στο διαδίκτυο που σχετίζονται με την ενέργεια και την ενεργειακή επάρκεια σε σύγκριση με πριν το ξέσπασμα του πολέμου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ
O διεθνής παράγοντας έχει αποφασίσει ενδεχομένως, να μην υπάρξουν επόμενες εκλογές! Να σχηματιστεί δηλαδή συμμαχική κυβέρνηση από τα κόμματα Εξουσίας, με Πρωθυπουργό αποδεκτό από το διεθνή παράγοντα, προκειμένου να δημιουργηθούν «οι Πρέσπες του Αιγαίου».

NIKΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΩΝ «ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ;
Ο Μητσοτάκης εκφράζει αυτή τη θέση και προαναγγέλλει προσφυγή στην Χάγη για τις «θαλάσσιες ζώνες», οι οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνουν και τα χωρικά ύδατα, παρ’ ότι έρχεται σε αντίθεση με την εθνική γραμμή.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
TCG ANADOLU: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ο Ερντογάν επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι η στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας -Ισπανίας αναμένεται να γίνει ακόμη πιο στενή και όλα αυτά εις βάρος της Πατρίδας μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
Οι κυβερνώντες με τους καθεστωτικούς μιντιακούς μηχανισμούς πλύσης εγκεφάλου των πολιτών, δολίως παραπληροφορούν τους Έλληνες αποκρύπτοντας το δραματικό γεγονός ότι η Ελλάδα οδηγείται σε νέα χρεοκοπία.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ
ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ «ΕΝΑΝΤΙ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ
Σημαντικά προβλήματα εξακολουθεί να εντοπίζει ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις στις συνδέσεις των παροχών, την επισκευή των μετρητών και την καταμέτρηση που κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ Η ΡΥΘΜΙΣΗ 36 – 72 ΔΟΣΕΩΝ !!!
Λόγω μιας «λεπτομέρειας» 8 στους 10 επαγγελματίες δεν έχουν πρόσβαση στη νέα ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων υποστηρίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ
ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ – ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ!
Οι διαδοχικές κρίσεις, οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή, που σάρωσαν την ελληνική κοινωνία και οικονομία επέφεραν βαρύτατο πλήγμα στον μέσο συμπολίτη μας και δημιούργησαν ληξιπρόθεσμες οφειλές που για να διευθετηθούν απαιτούνται πραγματικές τομές με χαρακτήρα ευελιξίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΦΕΛΕΙΤΩΝ
Η Ολομέλεια καλεί την Κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία για αναστολή των πλειστηριασμών κατά την προεκλογική περίοδο και δη κατά το μέτρο που οι οφειλέτες δεν θα μπορούν να ασκήσουν αποτελεσματικά το δικαίωμα δικαστικής προστασίας, λόγω αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων ενόψει βουλευτικών εκλογών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Ο ΕΦΚΑ δείχνει τα νύχια του: Τσουνάμι κατασχέσεων με την διασύνδεση ΚΕΑΟ με όλα τα Ταμεία!
Ουδέν κρυπτόν από το «ολιστικό» περιουσιολόγιο της Εφορίας…
Κυνήγι διαρκείας από την ΑΑΔΕ σε 80.000 οφειλέτες με τηλέφωνα και e-mails!
Το κόλπο με τις πιστωτικές που γλιτώνει από τις κατασχέσεις της εφορίας
Απάτες με αλλαγή κινητήρα, ώστε να πληρώνουν οι κάτοχοι ΙΧ λιγότερους φόρους

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Ο Τζανερίκος, τα funds και ο Άρειος Πάγος…
ΤτΕ: Στατιστικά στοιχεία δανείων υπό διαχείριση από τους Servicers
Η… κότα με τα χρυσά αυγά για τους Σουηδούς η Intrum Hellas
Νέα πακέτα κόκκινων δανείων βγαίνουν στο σφυρί
Έτοιμα τα Funds να αγοράσουν 2.000 δάνεια του Νόμου Κατσέλη και 7.000 μικρών επιχειρήσεων
Αισχροκέρδεια της ΤτΕ με την αγοραπωλησία χρυσών λιρών
Τα Starbucks, οι Μαρινόπουλοι και τα στραβά μάτια των τραπεζών
ΕΚΤ και FED προχωρούν στην έναρξη λειτουργίας ψηφιακών νομισμάτων
Σε έξαρση οι ηλεκτρονικές απάτες: 10.000 ευρώ έχασε επιχειρηματίας στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}