ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 23/01/2022 | Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ανεργία η Ελλάδα !!!

 29/03/2024    05 : 14 : 41
YNEWS 23012022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ανεργία η Ελλάδα !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ανεργία η Ελλάδα !!! | Ξηλώστε τη Φατρία Διαφθοράς της ΑΣΟΕΕ !!! | Η διαχείριση των ηλεκτρονικών αποβλήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. | Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν ;;; | Όσο περισσότερο και να δουλέψεις, δεν θα κερδίσεις περισσότερα !!! | Κυνική ομολογία των ΗΠΑ: Τορπίλισαν τον EastMed για το αμερικανικό LNG !!!

 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Εδώλιο για πλαστή απόφαση του ΣτΕ – Σάλος με επώνυμους για βιασμούς και βαριές καταγγελίες εκατομμυρίων σε Υπουργείο Πολιτισμού – Μουσεία – δημόσια έργα !!!
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 μια 24χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου από 3 επιχειρηματίες, εκ των οποίων κατονόμασε τον έναν, τον 27χρονο Β.Λ., που συνελήφθη κιόλας στις 2 Ιανουαρίου (αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους).

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η διαχείριση των ηλεκτρονικών αποβλήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ροή αποβλήτων στην ΕΕ, παρόλο που ανακυκλώνεται λιγότερο από το 40 %.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Οι ανεμβολίαστοι νέοι κάτω των 20 ετών επιβιώνουν από τον κορωνοϊό σε ποσοστό 99,99%!!! Ο κορυφαίος επιδημιολόγος και καθηγητής του Stanford University, Ιωάννης Ιωαννίδης δημοσίευσε μια νέα μελέτη στο MedRxiv, τα αποτελέσματα της οποίας θέτουν για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση τον ορθολογισμό της χορήγησης εμβολίων COVID-19 σε νέους και παιδιά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν ;;;
Αισθάνεσαι συμπτώματα Covid-19 στην Ελλάδα της ΕΕ και των Rafale ;;; Πηγαίνεις στο φαρμακείο και κάνεις rapid test, που συνήθως σε βγάζει αρνητικό, όπως λέει και ο τηλε-καθηγητής Βασιλακόπουλος. Η συνέχεια είναι γνωστή. Καταλήγεις κάποια στιγμή στην εντατική με πνευμονία, διασωληνώνεσαι και κατά 50% πεθαίνεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

Πώς οι έννοιες χειραγωγούνται από τους διακινητές της άγνοιας ή της καταστολής της σκέψης. Αρκεί να αναφέρω την περίπτωση της δημοκρατίας , η οποία στις ημέρες μας από πρόταγμα καθολικής ελευθερίας έγινε όχημα καταστολής της ανθρώπινης σκέψης, δηλαδή εργαλείο αντιδραστικού εγκλεισμού του κοινωνικού ανθρώπου και στασιμότητας με μέτρο την εκλόγιμη μοναρχία.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ

Όσο περισσότερο και να δουλέψεις, δεν θα κερδίσεις περισσότερα !!!
Όλοι μας ξέρουμε ότι ως αυτοαπασχολούμενοι και ως μισθωτοί (περισσότερο αυτοί του ιδιωτικού τομέα) οι περισσότεροι κουβαλάμε το άγχος της δουλειάς και στο σπίτι. Στις μεγάλες δε μητροπόλεις των υπηρεσιών, δεν είναι λίγοι αυτοί που μένουν πάνω από τον υπολογιστή τους ώρες ατελείωτες ακόμα και στο κρεβάτι τους. Και φυσικά αυτές οι υπερωρίες πολύ απλά δεν πληρώνονται.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία των νέων η Ελλάδα !!!

Η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά στην ανεργία των νέων, με ποσοστό 39,1%, απέχοντας 10 ολόκληρες μονάδες από την δεύτερη Ισπανία. Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια λαϊκών οικογενειών και φτωχοποιημένων μικρομεσαίων βιοπαλαιστών να περάσουν το 2022 στα κοράκια και σε συγγενείς της Μητσοτάκης Α.Ε. μέσω μαζικών πλειστηριασμών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Ξηλώστε τη Φατρία Διαφθοράς της ΑΣΟΕΕ !!!
Εδώ και αρκετά χρόνια έχω καταγγείλει στις Εισαγγελικές Αρχές και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ότι, η ΑΣΟΕΕ έχει καταντήσει σφηκοφωλιά διάπραξης και συγκάλυψης αξιόποινων πράξεων από τις εκάστοτε πρυτανικές αρχές.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Κυνική ομολογία των ΗΠΑ: Τορπίλισαν τον EastMed για το αμερικανικό LNG !!!
Πανηγυρική επιβεβαίωση της αποκάλυψής μας στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS στις 16/1/2022 ότι ο Μπάιντεν έθαψε τον EastMed χάριν του Αμερικανικού LNG.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Κραχ: Στα 100 Δις ευρώ έφτασαν τα χρέη των Ελλήνων προς το Δημόσιο!!!
Οδηγίες χρήσης: Πώς συνάπτονται οι διμερείς συμβάσεις των οφειλετών με Δημόσιο και Φορείς Κοινωνικής ασφάλισης στον Εξωδικαστικό μηχανισμό
Αδειάζει η κλεψύδρα για την ρύθμιση των «κορωνοχρεών» σε 36-72 δόσεις
Οργιάζει η νοθεία και το λαθρεμπόριο καυσίμων: 200 βενζινάδικα στο στόχαστρο των Αρχών!!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Με «άρωμα εκλογών» η βιαστική αναζήτηση λύσης για ανάσχεση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας
Κόκκινα δάνεια 8 δισ. ευρώ ξεπουλάνε οι Τράπεζες για να εξισορροπήσουν τους ισολογισμούς τους
Βασική πηγή εσόδων για τις τράπεζες η προμήθεια από τις αυξημένες ηλεκτρονικές πληρωμές
Χρήσιμες Συμβουλές: Έτσι λειτουργεί η καινούρια πλατφόρμα προειδοποίησης οφειλετών
Όλα στο σφυρί: Ξεπέρασαν τους 100 χιλιάδες οι πλειστηριασμοί που έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα !!!
Η χρονιά των πλειστηριασμών: Στα σκαριά 40.000 πλειστηριασμοί για το 2022!!!
Τραγέλαφος με το λάθος των 3 επιπλέον μηδενικών στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
Διευκρινίσεις από τους Συμβολαιογραφικούς συλλόγους για την δήλωση συνέχισης πλειστηριασμών
Διχογνωμία μεταξύ Πρωτοδικείων και Εφετείων για τον ορισμό της 7μηνης προθεσμίας μέχρι τον πλειστηριασμό
Συναγερμός σε Τράπεζες και ΣΔΟΕ για νέες εκτεταμένες απάτες με θαλασσοδάνεια
Σφοδρές αντιδράσεις των εργαζομένων για τις απολύσεις στην Εθνική Τράπεζα
Τραγωδία στο Βόλο: Μητέρα άφησε την 9χρονη κόρη της σε ορφανοτροφείο λόγω χρεών!!!
Προ των πυλών το ψηφιακό ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}