ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 13/03/2022 | Θα πληρώσουμε πάνω από 500€ την MWh χωρίς τους λιγνίτες !!!

 28/03/2024    05 : 37 : 28
YNEWS 13032022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θα πληρώσουμε πάνω από 500€ την MWh χωρίς τους λιγνίτες !!! Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Θα πληρώσουμε πάνω από 500€ την MWh χωρίς τους λιγνίτες !!! | Το μαιευτήριο της Μαριούπολης είχε μετατραπεί σε ναζιστοφωλιά !!!  | Η συμβολή της διαστημικής τεχνολογίας στην ανίχνευση παρεμβολών GPS. | Προς τι η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ;;; | Για τον πόλεμο και την ειρήνη | Ο ανεκδιήγητος μανδαρίνος των Βρυξελλών βρήκε την λύση στην ενεργειακή κρίση !!!| Οι λιγνίτες μειώνουν το κόστος της Μεγαβατώρας !!! | «Κόκκινος» συναγερμός στην Τράπεζα της Ελλάδος !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Το μαιευτήριο της Μαριούπολης είχε μετατραπεί σε ναζιστοφωλιά !!!

Ο γνωστός ανταποκριτής στην Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη αναφορικά με τον βομβαρδισμό του μαιευτηρίου στην Μαριούπολη, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον εκατέρωθεν πόλεμο προπαγάνδας.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τεχνητή Νοημοσύνη και 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη, η βασικότερη τεχνολογία αιχμής στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, αναμένεται να φέρει θεμελιώδεις αλλαγές σε επιχειρήσεις και δημόσιο τομέα, σημειώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η συμβολή της διαστημικής τεχνολογίας στην ανίχνευση παρεμβολών GPS.

Η παρεμβολή σήματος GPS έχει τη δυνατότητα να διαταράξει σημαντικά τα αεροπορικά ταξίδια, τα logistics, τα οικονομικά, τις μεταφορές, την επικοινωνία και πολλές άλλες βασικές υπηρεσίες. Αναλυτές εξέτασαν την Ουκρανία τους τελευταίους τέσσερις μήνες και ανακάλυψαν συνεχείς και αυξημένες παρεμβολές GPS σε όλη την περιοχή.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προς τι η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ;;;

Εάν πράγματι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τότε θα σημαίνει ότι ετοιμάζει την ανομολόγητη παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

Για τον πόλεμο και την ειρήνη.

Εάν επιχειρούσαμε να υποβάλουμε τους πολέμους της μετά τον Β’ Μεγάλο Πόλεμο εποχής σε στατιστική δοκιμασία θα προέκυπτε ότι στο σύνολό τους σχεδόν επιχειρήθηκαν από «δημοκρατικές» δυνάμεις στο όνομα της «δημοκρατίας», της «οικονομίας της αγοράς» κλπ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Ο Πούτιν απαντά στις δυτικές κυρώσεις με εθνικοποιήσεις των εργοστασίων των επιχειρήσεων των «εχθρικών χωρών».

Από στρατηγικής πλευράς φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασιστεί ο προσανατολισμός της ρωσικής οικονομίας προς την Ασία με ιδιαίτερη έμφαση στην Κίνα, την Ινδία, την Ινδονησία και προς ορισμένες άλλες χώρες των G-20 στις οποίες περιλαμβάνεται και η Τουρκία.

ΖΟΖΕΠ ΜΠΟΡΕΛ

Ο ανεκδιήγητος μανδαρίνος των Βρυξελλών βρήκε την λύση στην ενεργειακή κρίση !!!

Μειώστε την θέρμανση και κόψτε το φυσικό αέριο στα σπίτια σας!!! Ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, κάλεσε τους Ευρωπαίους να μειώσουν τη ζέστη στα σπίτια τους, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ανοίγει μια νέα ιστορική εποχή που θα σημαδέψει τις ευρωπαϊκές πολιτικές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Οι λιγνίτες μειώνουν το κόστος της Μεγαβατώρας !!!

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παίρνει ξεκάθαρη θέση για την χρήση λιγνίτη στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και το αυξημένο κόστος του ρεύματος. Είναι εθνική επιταγή η Πτολεμαΐδα V να μπει σύντομα στο σύστημα ως μονάδα καύσης λιγνίτη. Θα είναι έγκλημα να μετατραπεί σε μονάδα φυσικού αερίου.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

«Κόκκινος» συναγερμός στην Τράπεζα της Ελλάδος !!!

Οι 650.000 ευρώ σε λογαριασμό μοναχού του Άγιου Όρους, οι «ιερές» δικαιολογίες, ο καταθέτης και… οι οικοδομικές εργασίες. Τράπεζα της Ελλάδος, Αρχή για το Ξέπλυμα αλλά και υπηρεσίες του Κράτους ζήτησαν άμεσες διευκρινίσεις – εξηγήσεις ως προς την προέλευση των χρημάτων, τον λόγο του εμβάσματος καθώς και γιατί σηκώθηκαν σε μετρητά όλα τα λεφτά και μεταφέρθηκαν στο Άγιο Όρος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οδηγίες Χρήσης: Υποχρεωτική η επικαιροποίηση στοιχείων στο myAADE
Έρχονται οι νέου τύπου ταμειακές και POS για άμεση ενημέρωση της Εφορίας
Η ΑΑΔΕ σφίγγει τον κλοιό για τους φοροφυγάδες
Βαριές καταγγελίες για αυθαιρεσίες και παράνομες χρεώσεις από ΕΦΚΑ-ΚΕΑΟ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Η Κίνα προσφέρει οικονομική διέξοδο στην Ρωσία μετά τον αποκλεισμό από το SWIFT
Το φάντασμα του πληθωρισμού πλανάται απάνω από τις αγορές – Ανασύνταξη εν καιρώ πολέμου
Στο στόχαστρο 2 κοινοπραξιών Funds φιλέτο κόκκινων δανείων με εξασφαλίσεις σε ακίνητα ύψους 7,4 Δις ευρώ
Σε στενό κλοιό οι δανειολήπτες μετά την λήξη των προγραμμάτων «Γέφυρα 1» και «Γέφυρα 2»
Στα χέρια της Davidson Kempner κόκκινα ναυτιλιακά δάνεια ύψους 400 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς
Η ενεργειακή κρίση αλλάζει τα πλάνα των Τραπεζών
Με μεθόδους μαφίας υφαρπάζουν σπίτια και στην Κύπρο
Εκτινάχθηκε η τιμή της χρυσής λίρας
Κινέζοι μαφιόζοι θα πλημμύριζαν την αγορά με πλαστά δίευρα
Θα αποζημιωθούν οι πελάτες της Ρωσικής Sberbank στην Γερμανία
Προσοχή! Επιτήδειοι άδειασαν 38.000 € από λογαριασμό ηλικιωμένης
Οργιάζουν οι απάτες με κρυπτονομίσματα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}