ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10/07/2022 | Επιστολή στις Εισαγγελικές Αρχές για το Δημόσιο Χρέος !!!

 29/03/2024    12 : 23 : 21
ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10/07/2022 | Επιστολή στις Εισαγγελικές Αρχές για το Δημόσιο Χρέος !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 10/07/2022 | Επιστολή στις Εισαγγελικές Αρχές για το Δημόσιο Χρέος !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Επιστολή στις Εισαγγελικές Αρχές για το Δημόσιο Χρέος !!! | Μέχρι και 10.000 οι νεκροί από Covid-19 τους επόμενους μήνες !!! | ΗΠΑ και ΝΑΤΟ βάζουν φωτιά στο Αιγαίο εξοπλίζοντας τον Ερντογάν !!! | Εκλογές γιοκ !!! | Το αδιέξοδο της αντιπληθωριστικής πολιτικής !!!| Εξονυχιστικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στους φακέλους με τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων για την «πράσινη ενέργεια» | Αφού οι «Γαλάζιοι» υιοθέτησαν την πρόταση της Υπέρβασης για το ιδιωτικό Χρέος, θα είμαι υποψήφιος μαζί τους στις επόμενες εκλογές !!!  | Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της Οικογενειακής Οικονομίας !!!  | Ανούσια η «δεύτερη ευκαιρία» του εξωδικαστικού μηχανισμού για φυσικά και νομικά πρόσωπα του νέου πτωχευτικού νόμου !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Μέχρι και 10.000 οι νεκροί από Covid-19 τους επόμενους μήνες !!!

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης επισήμανε ότι οι κυβερνήσεις ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων και προχώρησε σε μία δυσοίωνη πρόβλεψη ότι τα κύματα του καλοκαιριού και του χειμώνα μπορεί να κοστίσουν επιπλέον 10.000 θανάτους!!!

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις Μεταφράσεις (Μέρος ΙΙ)

Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την κυριαρχία του ανθρώπου σε έναν τομέα όπου το ανθρώπινο μυαλό θεωρείται αξεπέραστο.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ βάζουν φωτιά στο Αιγαίο εξοπλίζοντας τον Ερντογάν !!!

Σημαντικά ήταν τα οφέλη που αποκόμισε ο Ερντογάν στην πρόσφατη Σύνοδο των ηγετών του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, καθώς πέραν των άλλων διασφάλισε τον απρόσκοπτο στρατιωτικό εξοπλισμό της Τουρκίας τόσο από ΗΠΑ όσο και από Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Σουηδία.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εκλογές γιοκ !!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές γιατί ξέρει ότι θα βάλουν οριστικά λουκέτο στην οικογενειακή επιχείρηση Μητσοτάκης ΑΕ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες απανταχού της γης, για να μην δοθεί αντιπαροχή η Πατρίδα μας στους νεοταξιτες της Παγκοσμιοποίησης!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Επιστολή στις Εισαγγελικές Αρχές για το Δημόσιο Χρέος !!!

Ήμουν ο μοναδικός καθηγητής κατέθεσε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τα μνημόνια. Υπογράμμισα τις τεράστιες ζημιές που οι αναποτελεσματικές και αλυσιτελείς μνημονιακές πολιτικές προξένησαν στην εθνική μας οικονομία.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

Το αδιέξοδο της αντιπληθωριστικής πολιτικής !!!

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί το σπιράλ αύξησης των τιμών, μισθών, τιμών που θα ενισχύσει τις πληθωριστικές προσδοκίες και θα μονιμοποιήσει τον πληθωρισμό.

AΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Εξονυχιστικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στους φακέλους με τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων για την «πράσινη ενέργεια».

Τα πρώτα συμπεράσματα μιλάνε για χορό εκατομμυρίων που κατέληξε στις τσέπες των υποτιθέμενων δικαιούχων μέσω εικονικών τιμολογίων, υπερτιμολογήσεων, τριγωνικών συναλλαγών και αγοραπωλησιών μετοχικών μεριδίων.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

Αφού οι «Γαλάζιοι» υιοθέτησαν την πρόταση της Υπέρβασης για το ιδιωτικό Χρέος, θα είμαι υποψήφιος μαζί τους στις επόμενες εκλογές !!!

Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου και βρέθηκε ο νέος πολιτικός φορέας των «Γαλάζιων», που τόλμησε να υιοθετήσει, μέχρι κεραίας, αυτούσια την πρόταση της «Υπέρβασης» για το ιδιωτικό χρέος νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της Οικογενειακής Οικονομίας !!!

Παντού ακρίβεια σε τρόφιμα, καύσιμα, ενέργεια, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και οικοδομικά είδη. Μεταξύ 2021 και έως τώρα αύξηση 55% και έως τέλος του έτους θα φτάσουμε στο 70% με 80 % αύξηση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ανούσια η «δεύτερη ευκαιρία» του εξωδικαστικού μηχανισμού για φυσικά και νομικά πρόσωπα του νέου πτωχευτικού νόμου !!!

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βασίλης Κόκκαλης ρωτά τον υπουργό Οικονομικών αν η συγκεκριμένη διαδικασία εξυγίανσης έχει επί της ουσίας απασχολήσει τις υπηρεσίες του υπουργείου, ώστε να είναι πραγματικά αποτελεσματική και προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Δημοσιεύθηκε η απόφαση εξαίρεσης από τον αυτεπάγγελτο συμψηφισμό….
Δαμόκλειος σπάθη αναδρομικών προστίμων για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων….
Γιατί δεν δημοσιοποιείται η λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου ;;;
Μόνο 185 από τους 10.380 (!) μεγαλοοφειλέτες ρύθμισαν τα χρέη τους στον ΕΦΚΑ…..

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Καμπανάκι κινδύνου από ΤτΕ: Τα κόκκινα δάνεια απειλούν τις Τράπεζες….
Η Τράπεζα Πειραιώς ξεπουλά πακέτο – μαμούθ με κόκκινα δάνεια ύψους 2,7 Δις ευρώ….
Νέα προσοδοφόρα αγορά για την Intrum η διαχείριση απαιτήσεων σε καθυστέρηση….
Το «κανόνι» των χιλιάδων στεγαστικών δανείων στους αθίγγανους στρέφει την Εθνική Τράπεζα κατά του Δημοσίου….
Πρόκληση έναντι του φορολογούμενου Λαού η νέα διάσωση της Τράπεζας Αττικής και η τεράστια αποζημίωση Πανταλάκη….
Με προνομιακό κούρεμα χρεών η «Καλλιμάνης» οριστικά στα χέρια του Τουρκικού Ομίλου Dardanel….
Επώνυμα σφυριά: Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί πολυτελών ακινήτων….
Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι ληστρικές προμήθειες των τραπεζών στα αμοιβαία κεφάλαια…..
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βάζει φρένο στα υπερκέρδη των Τραπεζών από την αύξηση των επιτοκίων….
Η ΕΚΤ πουλά (!!!) το σύμβολο του ευρώ, επειδή δεν αντέχει να το συντηρεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}