ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07/11/2021 | Πέφτει ξύλο στις Τράπεζες: Ξεχείλισε το ποτήρι της συσσωρευμένης 12ετούς οργής των Ελλήνων!!!

 28/03/2024    09 : 26 : 02
YNEWS 07112021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πέφτει ξύλο στις Τράπεζες: Ξεχείλισε το ποτήρι της συσσωρευμένης 12ετούς οργής των Ελλήνων!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Πέφτει ξύλο στις Τράπεζες: Ξεχείλισε το ποτήρι της συσσωρευμένης 12ετούς οργής των Ελλήνων!!! | COP26 και πράσινες ηλεκτρικές διασυνδέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. | Μέρος 10: Υπάρχει ελπίδα;;; Υπάρχει λύση;;; Υπάρχει ηγέτης να νικήσει τους «Νταβατζήδες»;;; | Απίστευτο: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα για παράβαση πριν… 17 χρόνια!!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

 

Γράφουν οι:

ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Απ’ όπου και αν πέρασαν οι περίφημοι «πράσινοι επενδυτές» είναι σαν ένα γιγαντιαίο τσουνάμι να σάρωσε τον τόπο! Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Green Planet «η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τη λειτουργία ανεμογεννητριών είναι απίστευτα ασήμαντη, ενώ η καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον είναι πρωτοφανής και ανεπανόρθωτη, με μοναδικό κίνητρο το οικονομικό όφελος επιχειρηματιών, που εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης επωφελούνται της ευνοϊκής γι’ αυτούς νομοθεσίας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες: Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Μέρος 10: Υπάρχει ελπίδα;;; Υπάρχει λύση;;; Υπάρχει ηγέτης να νικήσει τους «Νταβατζήδες»;;;

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Θα πάρουμε τα αναδρομικά… Το είπε ο Αυτιάς!!! Κάθε Σαββατοκύριακο ο γνωστός Δημοσιογράφος κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στους απόμαχους της εργασίας που οι ίδιοι νοιώθουν ότι έχουν τα αναδρομικά ήδη στην τσέπη τους.
Άντε γεια, κύριε Βασιλακόπουλε !!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΛΛΟΣ

Ιατρικά Συνέδρια: Η Σιωπή των Γιατρών. Σκοπός των συνεδρίων δεν είναι οι γιατροί που τα παρακολουθούν να σκέφτονται και να συμμετέχουν, αλλά φεύγοντας να έχουν πάρει τα προδιαγεγραμμένα «take home messages».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στις Βρυξέλλες αμφισβητείται η βιωσιμότητα του χρέους… Θα βρεθούμε στα σαγόνια του καρχαρία!!! Υπολογίζεται ότι η μέση επιβάρυνση των νοικοκυριών, μόνο από τις αυξήσεις στην ενέργεια, στα ενοίκια και σε βασικά είδη τροφίμων – έξοδα που θεωρούνται πάγια – αυξάνεται από περίπου 59 ευρώ έως 166 ευρώ τον μήνα !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

COP26 και πράσινες ηλεκτρικές διασυνδέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Η πολιτική της ΕΕ στο πεδίο της ενέργειας και του κλίματος έχει θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους για τον περιορισμό των εκπομπών άνθρακος (CO2) στην ευρωπαϊκή οικονομία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Δημόσιες Επενδύσεις για τους Έλληνες. Το προτεινόμενο μέτρο δημοσιονομικής πολιτικής αφορά την κατασκευή 3.000 κατοικιών (διαμερισμάτων) ετησίως με πόρους του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων, τα οποία θα διανέμονται δωρεάν κυρίως σε νέες οικογένειες που διαβιούν στις 13 Διοικητικές Περιφέρειες της Ελλάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ

Ο εμπορικός κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των νέων κορωνο-μέτρων!!! Ασύμμετρο είναι το βάρος στις πλάτες του λιανεμπορίου από τα νέα μέτρα, σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων..

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Αποκλείονται από τον δανεισμό 780.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από το Ταμείο Ανάκαμψης μόλις 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ τραπεζικού δανεισμού θα κατευθυνθεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο ορισμός των ΜμΕ δεν άλλαξε και αυτό στερεί πόρους του ΕΣΠΑ 2021-27 από τις πολύ μικρές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα από τις 820 χιλιάδες επιχειρήσεις, μόνο οι 40.000 έχουν πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Σωτήρια δικαστική απόφαση: Αναστολή κατάσχεσης σε τραπεζικό λογαριασμό επιχείρησης από την Εφορία με τον όρο μηνιαίων καταβολών ύψους 100 ευρώ!!!
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ τα δηλωμένα ως κλειστά ακίνητα για φοροδιαφυγή από κρυφά μισθώματα.
Στο φουλ ο ελεγκτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ με χιονοστιβάδα διασταυρώσεων
Οδηγός χρήσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2022

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Με αφορμή τα μέτρα για την πανδημία, ξεχειλίζει η συσσωρευμένη 12ετής οργή των Πολιτών απέναντι στο τραπεζικό σύστημα !!!
Εμπαιγμός δανειοληπτών: Καμία ρύθμιση 240-420 δόσεων μέχρι σήμερα!
Η αναγκαιότητα της τραπεζικής διαμεσολάβησης για την ουσιαστική επίλυση των κόκκινων δανείων
Αποκάλυψη: Οι Θεσμικοί επενδυτές φεύγουν από το Χρηματιστήριο και στρέφονται στα κόκκινα δάνεια
Απίστευτο: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα για παράβαση πριν… 17 χρόνια!!!
Ετοιμάζουν νέα μεγάλη αφαίμαξη: 8 δισ. ευρώ για ακόμη μια ανακεφαλοποίηση Τραπεζών!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}