ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 05/06/2022 | Κύπρος – Ουκρανία : 2 μέτρα και 2 σταθμά από ΕΕ & ΝΑΤΟ

 14/04/2024    04 : 47 : 09
Κύπρος - Ουκρανία : 2 μέτρα και 2 σταθμά από ΕΕ & ΝΑΤΟ

Κύπρος - Ουκρανία : 2 μέτρα και 2 σταθμά από ΕΕ & ΝΑΤΟ

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Κύπρος – Ουκρανία : 2 μέτρα και 2 σταθμά από ΕΕ & ΝΑΤΟ | Υπάρχει μαφία στα Βενζινάδικα που ξεπλένει χρήμα !!!  | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα | Της Αισχροκέρδειας το ανάγνωσμα !!!| Στις καλένδες ο παγκόσμιος φόρος για τις πολυεθνικές !!! | Η Ελλάδα δεν χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, φοβικό και φιλήκοο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο !!!  | Πόλεμος Τραμπ σε Μπάιντεν για την αποστολή οικονομικής βοήθειας 40 Δις δολάρια στην Ουκρανία !!!  | Εξαιρετικά ύποπτη η ταυτόχρονη παγκόσμια μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων !!! | 12 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!    

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ

Εξαιρετικά ύποπτη η ταυτόχρονη παγκόσμια μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων !!!

Ως «πρωτοτυπία» και ιστορικό συμβάν χωρίς προηγούμενο χαρακτήρισε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, το γεγονός πως εμφανίζεται μια δεύτερη πανδημία πριν ακόμη τελειώσει η πρώτη με διαφορετικό λοιμογόνο παράγοντα!!!

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα (Μέρος ΙΙ).

Η τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning μπορούν να βοηθήσουν τις τράπεζες να παίρνουν πιο γρήγορες αποφάσεις και να καταγράφουν πληροφορίες και συνήθειες των πελατών με σκοπό την προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων.

DONALD TRUMP

Πόλεμος Τραμπ σε Μπάιντεν για την αποστολή οικονομικής βοήθειας 40 Δις δολάρια στην Ουκρανία !!!

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε τον Τζο Μπάιντεν: «Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν να στείλουν 40 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία, θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κρατήσει τα παιδιά της ασφαλή στο σπίτι».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Κύπρος – Ουκρανία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους εταίρους μας ΕΕ και ΝΑΤΟ !!!

Βαριές μομφές εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αναφορικά με την πρόσδεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο αμερικανικό άρμα και την υποχωρητικότητα έναντι της Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, φοβικό και φιλήκοο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο !!!

Οι Τούρκοι καθημερινά παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία, απαιτούν να τους δώσουμε το μισό Αιγαίο πέλαγος, θέλουν να υποδουλώσουν και να θέσουν υπό την κατοχή τους δεκάδες ελληνικά νησιά και ξεδιάντροπα ζητούν την αποστρατικοποίησή τους.
Οι Γαλάζιοι ξεκίνησαν!!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Στις καλένδες ο παγκόσμιος φόρος για τις πολυεθνικές !!!

Το 2024 και βλέπουμε… Το λόμπι των πολυεθνικών κολοσσών επιχειρεί έστω την τελευταία στιγμή να αναβάλει την επιβολή παγκόσμιου ελάχιστου συντελεστή φορολογίας εταιρειών ύψους τουλάχιστον 15%. Και όλα αυτά την ώρα που η ακρίβεια και ο πληθωρισμός εξανεμίζουν την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών τόσο στην ΕΕ όσο και παγκόσμια.

ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

Της Αισχροκέρδειας το ανάγνωσμα !!!

Αισχροκέρδεια διαπράττει, όποιος σε συναλλαγή συνομολογεί ή παίρνει για τον εαυτό του ή τρίτο περιουσιακά ωφελήματα που υπερβαίνουν την αξία της δικής του παροχής. Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πατάσσονται τάχιστα, άλλως η παραβατικότητα γίνεται καθεστώς…

ΜΑΡΙΑ ΖΑΓΚΑ

Υπάρχει μαφία στα Βενζινάδικα που ξεπλένει χρήμα !!!

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών, Μαρία Ζάγκα, σε αναφορά για τις υψηλές τιμές των καυσίμων αποκάλυψε πως υπάρχει καρτέλ που ξεπλένει χρήμα μέσα από τα Βενζινάδικα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Μόνη λύση η απαλλαγή από τη ρήτρα αναπροσαρμογής !!!

Ο Προέδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αρθρογραφεί για το αδιέξοδο με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, προτείνοντας την απαλοιφή της ρήτρας αναπροσαρμογής.

ΕΚΠΟΙΖΩ

Ποιους περιλαμβάνει η προσωρινή διαταγή για τη μη διακοπή ρεύματος…..

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και η ΕΚΠΟΙΖΩ σε κοινή ανακοίνωσή τους, διευκρινίζουν ποιες κατηγορίες καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας περιλαμβάνει η προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με την οποία απαγορεύεται η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

12 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 18 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες από τον ΕΝΦΙΑ που ήρθε μέχρι και 20 φορές πάνω σε σχέση με πέρυσι!!!
Η «Αττικής οδός» δεν πλήρωσε το πρόστιμο για τον εγκλωβισμό των οδηγών
Φοροσαφάρι: Στο στόχαστρο κύκλωμα φοροδιαφυγής με δεκάδες επιχειρήσεις
Επεκτείνεται η εξυπηρέτηση στον ΕΦΚΑ μέσω βιντεοκλήσεων

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Το αδιέξοδο που έφεραν οι Τράπεζες με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό ενόχλησε τους δανειστές!!!
Καλοκαίρι στο σφυρί: 6.000 πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου!!!
Ασφυκτικές πιέσεις δανειστών προς την κυβέρνηση για επέκταση των πλειστηριασμών
Με εξευτελιστικές προσφορές κάτω των 50.000 ευρώ διεξάγεται ένας στους δυο πλειστηριασμούς!!!
Καταιγίδα πλειστηριασμών: Περισσότερα από 500.000 ακίνητα είναι συνδεδεμένα με δάνεια
Φρένο Στουρνάρα στο φακέλωμα των μεγαλοοφειλετών
Η αύξηση των επιτοκίων «απαγορεύει» τον δανεισμό σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά!!!
Σταθερή πηγή εισοδήματος για τις Τράπεζες η χρέωση προμήθειας στις κάρτες
Οι πολύ πλούσιοι διπλασίασαν τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα της κρίσης!!!
Απατεώνας στην Ρόδο παρίστανε εκπρόσωπο Γαλλικής Τράπεζας και υφάρπαζε χρηματικά ποσά
Αποθράσυνση Τραπεζιτών: Εθνική και Eurobank σχεδίαζε να δώσει υπέρογκα μπόνους στα μεγαλοστελέχη
Αποδεκατισμός Τραπεζοϋπαλλήλων: Απολύθηκαν 3.000 μέσα σε έναν χρόνο!!!
Ξεπούλημα 4 πακέτων κόκκινων δανείων από την Εθνική
Κραυγή αγωνίας από τους μεριδιούχους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}