ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 01/05/2022 | Όχι στις μαζικές αποκοπές ρεύματος. Θα χυθεί αίμα !!!

 18/05/2024    11 : 05 : 29
Όχι στις μαζικές αποκοπές ρεύματος. Θα χυθεί αίμα !!!

Όχι στις μαζικές αποκοπές ρεύματος. Θα χυθεί αίμα !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Όχι στις μαζικές αποκοπές ρεύματος. Θα χυθεί αίμα !!! | Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει !!!  | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις αστικές συγκοινωνίες  | Η Ελλάδα μεταρρυθμίζεται σε «ενεργειακό κόμβο» !!! | Τουρκικές απειλές, Ελληνογαλλικό Αμυντικό Σύμφωνο και επανεκλογή Μακρόν !!! | Οι πληρωμές γίνονται ήδη σε ρούβλια !!!   | Σε λίγο δεν θα τρώμε, για να πληρώνουμε το ρεύμα !!!   | Η ακρίβεια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά και καταστρέφει τις επιχειρήσεις !!! | Επτά (7!!!) νέες Δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!! 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει !!!

Ο διάσημος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι τόνισε πως μπορεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό να είναι ελεγχόμενη, αλλά η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις αστικές συγκοινωνίες.

Ένας επιβάτης θα μπορεί να διαλέγει να μετακινηθεί με όποιο μέσο θέλει, από πατίνι μέχρι τρένο με τη χρήση μιας πλατφόρμας που θα του δίνει τη δυνατότητα να διαλέξει χρόνους και διαδρομές.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Η Ελλάδα μεταρρυθμίζεται σε «ενεργειακό κόμβο» !!!

Μελέτη του Ινστιτούτου Ενέργειας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη υποστηρίζει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει εξαγωγέας υδρογονανθράκων, καθώς οι προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν αποθέματα φυσικού αερίου της τάξης των 2-2,5 τρις κυβικών μέτρων.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Τουρκικές απειλές, Ελληνογαλλικό Αμυντικό Σύμφωνο και επανεκλογή Μακρόν !!!

Tην ώρα που το τρίο Ερντογάν – Ακάρ – Τσαβούσογλου συνεχίζει τις παράνομες απαιτήσεις του για αποστρατικοποίηση των νησιών κραδαίνοντας το περίφημο casus belli, η Ελληνογαλλική Συμμαχία στο πεδίο της άμυνας και ασφάλειας συνεχίζει με κοινές ασκήσεις και άλλες δραστηριότητες την δική της προβολή ισχύος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Φταίει πράγματι ο… Πούτιν για τις ελλείψεις σε φυσικό αέριο στην Ευρώπη; Οι πληρωμές γίνονται ήδη σε ρούβλια !!!

Μια ομάδα χωρών, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Βουλγαρία κ.α. εξαρτώνται από το ρωσικό γκάζι σε βαθμό από 40-75%!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Μαζικές αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος για όλους όσους αδυνατούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς !!!

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και την ασφυξία των νοικοκυριών.

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

Σε λίγο δεν θα τρώμε, για να πληρώνουμε το ρεύμα !!!

Για τις ανυπέρβλητες δυσκολίες της καθημερινότητας και συγκεκριμένα για το τέρας της ακρίβειας μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ακρίβεια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά και καταστρέφει τις επιχειρήσεις !!!

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε πως θα πιεστούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω της ακρίβειας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων από την κυβέρνηση.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην σωστή πλευρά της Ιστορίας… αλλά με το ρεύμα πανάκριβο και κομμένο !!!

Αντέχει η διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη να κόβει το ρεύμα σε φτωχά νοικοκυριά και σε μικρομεσαία μαγαζιά, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους εξωφρενικά πανάκριβους λογαριασμούς, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν την ρήτρα Μητσοτάκη που είναι ρήτρα κλοπής και αισχροκέρδειας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ

Οι ταχυδρομικοί πάροχοι οφείλουν να δέχονται πληρωμές με POS στις κατ’ οίκον παραδόσεις!!!

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως είναι υποχρέωση των ταχυδρομικών παρόχων να παρέχουν στους καταναλωτές την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής στις κατ’ οίκον παραδόσεις.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

Επτά (7!!!) νέες Δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 11 ακόμη Δανειολήπτες και Εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν όχι μόνο την 1η κατοικία τους, αλλά ολόκληρη την περιουσία και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Φοροσαφάρι: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι καταθέσεις των ετών 2016 και 2011
Αδικαιολόγητοι τόκοι στα ανεξόφλητα χρέη από την Εφορία
Πιάνουν δουλειά οι «αδιάφθοροι» της Εφορίας
Διαγράφονται τα υπέρογκα πρόστιμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Με διαδικασίες Fast Track προχωρά η… εκκαθάριση των δανειοληπτών του Νόμου Κατσέλη !!!
Σκληρό πόκερ με τα κόκκινα δάνεια στην πλάτη των Ελλήνων δανειοληπτών
Η εξέλιξη των κόκκινων δανείων: Πώληση με ένα κλικ!!!
Αποκάλυψη: Ποιοι και γιατί «αποκεφάλισαν» τον Γιώργο Ζαββό που θα έκανε ελέγχους στα σκανδαλώδη δάνεια;;;
Αναβολή στην δίκη για το κόκκινο δάνειο των 300 εκατομμυρίων ευρώ !!!
Επώνυμα σφυριά: Τα ακίνητα – φιλέτα που δεν γλίτωσαν τον πλειστηριασμό
Ο Ελληνικός Τουρισμός στο σφυρί: τα 10 ακριβότερα ξενοδοχεία
Καμπανάκι κινδύνου από Γερμανία: Οι Ελληνικές Τράπεζες αντιμέτωπες με νέο κύμα κόκκινων δανείων!!!
Μείζον ζήτημα η κεφαλαιακή επάρκεια των Τραπεζών
Παραπλάνηση καταναλωτών από την Εθνική Τράπεζα για να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για εξόφληση λογαριασμών!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}