Τράπεζες: Ποιες συναλλαγές γίνονται δωρεάν μέσω mobile banking

 02/03/2024    08 : 27 : 57
συναλλαγες
70 / 100

Δωρεάν είναι πλέον από τη Eurobank οι μεταφορές χρημάτων προς άλλες τράπεζες, μέσω της υπηρεσίας IRIS Online Payments. Όλα τα τιμολόγια των συστημικών ομίλων.

Από την περασμένη εβδομάδα διατίθεται από τη Eurobank η υπηρεσία αποστολής χρημάτων σε λογαριασμούς τρίτων, ανεξάρτητα από την τράπεζα στην οποία βρίσκονται, εντελώς δωρεάν.

Ο λόγος γίνεται αποκλειστικά για μεταφορές που γίνονται μέσω του mobile banking. Στο e-banking ισχύουν άλλες χρεώσεις για άμεσες μεταφορές.

Οι δυνατότητες

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία IRIS Online Payments για ιδιώτες, μέσω της οποίας μπορούν κάθε ημέρα οι πελάτες της Eurobank, να αποστέλουν έως και 500 ευρώ, με μία ή περισσότερες κινήσεις, προς οποιαδήποτε τράπεζα.

Η μεταφορά γίνεται αμέσως, καθώς χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πιστωθούν τα χρήματα, χωρίς καμία χρέωση στον παραλήπτη.

Η υπηρεσία λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Δηλαδή υπάρχει η ευχέρεια να αποστείλετε έως 500 ευρώ ακόμη και στις αργίες.

Με βάση το προηγούμενο τιμολόγιο της Eurobank, για μεταφορές έως 30 ευρώ δεν υπήρχε προμήθεια, αλλά για ποσά έως 100 ευρώ η χρέωση ανερχόταν σε 0,50 ευρώ και για ποσά έως 500 ευρώ σε 1,20 ευρώ.

Ο χάρτης των προμηθειών

Μετά από αυτήν την αλλαγή ο χάρτης των προμηθειών για χρήση της υπηρεσίας IRIS που παρέχεται μέσω mobile banking είναι ο εξής:

Alpha Bank
Μπορείτε να εκτελέσετε απολύτως δωρεάν μεταφορές έως 500 ευρώ

Eurobank
Μπορείτε να εκτελέσετε απολύτως δωρεάν μεταφορές έως 500 ευρώ

Εθνική Τράπεζα
Δεν χρεώνεται καμία προμήθεια για μεταφορές έως 50 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερα ποσά έως τα 500 ευρώ η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,50 ευρώ.

Τράπεζα Πειραιώς
Η προμήθεια ανέρχεται σε 0,05 ευρώ για ποσά έως 50 ευρώ και σε 0,50 ευρώ για ποσά από 50,01 έως 500 ευρώ.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}