Το 51,1% των Ιταλών θέλουν να αρθούν οι κυρώσεις στη Ρωσία

 15/07/2024    04 : 22 : 29
italy 2
71 / 100

Το 51,1% των Ιταλών θέλει να αρθούν οι κυρώσεις στη Ρωσία μετά την άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου και του πληθωρισμού.

Αυτό προκύπτει από την εβδομαδιαία δημοσκόπηση του Political Thermometer , που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου. Για το 44% των ερωτηθέντων, ωστόσο, οι κυρώσεις θα πρέπει να διατηρηθούν, εκ των οποίων το 24,2% πιστεύει ότι οι κυρώσεις δεν θα πρέπει να αρθούν γιατί αυτό «θα σήμαινε υποχώρηση στον εκβιασμό» του Πούτιν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο το 28%, πιστεύει ότι οι κυρώσεις δεν έπρεπε να έχουν επιβληθεί «από την αρχή».

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης οτι το ακροδεξιό κόμμα Fratelli d’ Italia της Τζόρτζια Μελόνι προηγείται στις προτιμήσεις των Ιταλών ψηφοφόρων με 24,8% των ψήφων, ενόψει των εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου. Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι δεύτερο, με με 23. %. Η Λέγκα ακολουθεί με 13,9%, ενώ το Κίνημα των 5 αστέρων είναι τέταρτο με 11,6%. Το Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αγγίζει περίπου το 7% και η συμμαχία Action-Italia Viva είναι στο 5,1%.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}