Το πατρικό του σπίτι προσέφερε στην Ιωάννα Κολοβού ο Κασσελάκης αλλά η ίδια αρνήθηκε!

 13/04/2024    10 : 55 : 27
κασσελακης
69 / 100

Στέγη στη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο, Ιωάννα Κολοβού, και στον γιο της που έχασαν το σπίτι τους μετά από πλειστηριασμό προσέφερε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά εκείνη φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση.

Στον απόηχο της δικαστικής περιπέτειας που είχε η κυρία Κολοβού, η οποία συνελήφθη μαζί με το γιό της επειδή παραμένει στο σπίτι της μετά την έξωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επικοινώνησε με την Δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης κάλεσε την Δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει πρόσκληση στην Ιωάννα Κολοβού και στον γιό της, ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία, να τις φιλοξενήσει στο πατρικό σπίτι του στην Αθήνα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης είχε χθες διαρκή επικοινωνία με τη Δήμαρχο Ζωγράφου προκειμένου να βρεθεί γρήγορη λύση στο θέμα.

Αργότερα, όμως, έγινε γνωστό ότι η κυρία Κολοβού ευχαρίστησε μεν τον κ. Κασσελάκη για την πρότασή του αλλά τόνισε ότι δεν προτίθεται να την αποδεχτεί. Φέρεται δε να τόνισε ότι επιθυμεί να παραμείνει με τον γιο της στου Ζωγράφου και να συνεχίσει να διεκδικεί να παραμείνει στο σπίτι της. Σημειώνεται ότι στην κυρία Κολοβού συμπαραστάθηκαν και εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι πραγματοποίησαν διαδήλωση στου Ζωγράφου με αίτημα να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον της ίδιας και του γιου της, να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός και να διατηρήσει την οικία της.

Διαβάστε εδώ:

Πλειστηριασμοί: Με ΜΑΤ πέταξαν στο δρόμο την Ιωάννα Κολοβού. Συνελήφθη η ίδια και ο γιός της!

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}