Τι παίζει;; Μεθοδεύσεις της Intrum για να εισπράξει εξυπηρέτηση από τη Κυβέρνηση;;

 16/07/2024    04 : 14 : 30
Intrum Hellas
70 / 100

Ο κομματάρχης – Γκρούεζας Γεωργακόπουλος της Intrum

Τη δόξα του Γκρούεζα, του γνωστού κομματάρχη στην ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» ζήλεψε ο επικεφαλής της Intrum στην Ελλάδα, Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Γράφει ο wiseman στο mononews.gr

Σε μία προσπάθεια να πουλήσει εκδούλευση στο κυβερνών κόμμα για προσωπικούς λόγους, ενώ ο ίδιος δεν είναι Νέα Δημοκρατία, προέβη σε μια αχαρακτήριστη ενέργεια.

Σε έγγραφο που έχει στην κατοχή του το mononews, η διοίκηση της Intrum όχι μόνο προτρέπει τους εργαζόμενους να σπεύσουν να ψηφίσουν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που γίνονται στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά τους πληρώνει και το ποσό εγγραφής και την ετήσια συνδρομή.

Με μία μόνο… απαίτηση. Να σπεύσουν να ψηφίσουν ανώτατο στέλεχος της Intrum το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές.

Το εσωτερικό έγγραφο με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου εστάλη από το HR της εταιρείας, προφανώς εν γνώσει του κ. Γεωργακόπουλου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους προτρέπει να σπεύσουν να γίνουν μέλη στο ΟΕΕ έως τις 24 Νοεμβρίου προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Με πρακτικές που θυμίζουν τους κομματάρχες της δεκαετίας του 60, ο Γκρούεζας της Intrum, είναι δεδομένο, όπως λένε πηγές, ότι θα προσπαθήσει να πουλήσει την εκδούλευση αυτή σε κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης για να αποκομίσει ανταλλάγματα.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης και το Μέγαρο Μαξίμου θα πρέπει να αποδοκιμάσουν άμεσα τις πρακτικές του Γκρούεζα Γεωργακόπουλου, ο οποίος άλλωστε με ανάλογες πρακτικές αναρριχήθηκε στην ηγεσία της πολυεθνικής στην Ελλάδα, αν και πρόκειται για στέλεχος μεσαίου επιπέδου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}