Τα κόκκινα δάνεια, ο Ηρακλής ΙΙΙ και οι πλειστηριασμοί…

 29/09/2023    02 : 45 : 19
πλειστηριασμοι
69 / 100

Τα κόκκινα δάνεια και ο Ηρακλής τους

Από το newmoney.gr

Πολύ ψηλά στην ατζέντα του Οικονομικού Επιτελείου μπαίνει το θέμα του Ηρακλή ΙΙΙ, ο οποίος θα δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τόσο τις μικρότερες τράπεζες όσο και τα πακέτα κόκκινων δανείων που έχουν μείνει ή σωστότερα ξεμείνει από τις μεγάλες, δηλαδή το Frontier 2, το Sunrise 3 και το Sollar.

Kαι είναι αλήθεια πως οι μεγάλες τράπεζες είναι αυτές που πιέζουν περισσότερο να ολοκληρωθεί το project μιας και τα πακέτα αυτά έχουν μείνει στον αέρα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν με ρωτάτε πόσο εύκολα ή δύσκολα θα έχουμε Ηρακλή ΙΙΙ θα ψήφιζα το ενδιάμεσο.

«Αρχαιρεσίες» και πλειστηριασμοί

Αυτήν την εβδομάδα λέει, θα έχουμε τις υποψηφιότητες -και την επιλογή;- των γενικών γραμματέων, τα ονόματα των οποίων εξετάζονται εξονυχιστικά από το Μαξίμου. Ειδικό ενδιαφέρον έχει στο οικονομικό πεδίο το όνομα του ή της γενικού γραμματέως που θα ασχοληθεί με το πιστωτικό σύστημα.

Για την αναβαθμισμένη νέα θέση (από ειδική γραμματεία) έχουν θέσει υποψηφιότητα κάτι γνώριμοι παλιοί από το τραπεζικό σύστημα αλλά και πρόσωπα που ασχολούνται ενεργά με αυτά τα ζητήματα. Το πρόσωπο πάντως που θα επιλεγεί θα είναι το κλειδί που θα κληθεί να διαπραγματευτεί με τους θεσμούς και να ξεκλειδώσει τον Ηρακλή το συντομότερο δυνατόν. Αλλά και να διαχειριστεί το ζήτημα των πλειστηριασμών…

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}