Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί για την ΑΓΝΟ

 01/10/2023    11 : 24 : 02
αγνο
63 / 100

ΑΓΝΟ: Στο σφυρί και πάλι τα ιμάτια της πτωχευμένης γαλακτοβιομηχανίας ή για να είμαστε πιο ακριβής δύο αγροτεμάχιά της. Το ένα εμβαδού 3.685,55 τ.μ. το οποίο έχει την πλήρη κυριότητα βρίσκεται στη θέση Ανάθεμα και το δεύτερο έκτασης 1.832 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση Χαμομήλια και ανήκει στην πτωχευμένη εταιρεία σε ποσοστό 50% εξ αδιαιρέτου.

Ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί στις 9 Νοεμβρίου και αν δεν βρεθεί πλειοδότης θα επαναληφθεί για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Σε περίπτωση που και οι τρεις επαναληπτικοί πλειστηριασμοί αποβούν άκαρποι λόγω μη εμφάνισης πλειοδοτών ή οι προσφορές κριθούν μη συμφέρουσες ο πλειστηριασμός θα αναβληθεί και θα διενεργηθεί εκ νέου στις 18 Ιανουαρίου του 2024.

Η προσφορά από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να συνοδεύεται από τραπεζική επιταγή, η οποία δεν θα πρέπει να είναι κατώτερη του ποσού της πρώτης προσφοράς, των 7.000 ευρώ για το πρώτο ακίνητο και του ποσού των 2.000 ευρώ για το δεύτερο ακίνητο.

Για την ιστορία το φιλέτο της ΑΓΝΟ, δηλαδή το εργοστάσιο και το brand, το απέκτησε μέσω πλειστηριασμού πέρυσι την Άνοιξη η Ελληνικά Γαλακτοκομεία έναντι 7,73 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}