Συνεχίζονται οι αλητείες με τους πλειστηριασμούς: Θέλουν να πετάξουν στο δρόμο οικογένεια άνεργης με σύζυγο ΑμεΑ!

 15/07/2024    04 : 39 : 58
πλειστηριασμοι
63 / 100

Πολίτης κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω του DEBATER, καθώς τον Φεβρουάριο θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμό του σπιτιού όπου ζει με την οικογένεια του. Όντας σε απόγνωση, καταγγέλλει τα παρακάτω:

«Μην με παρεξηγήσετε, δεν είναι ούτε θάρρος, ούτε θράσος. Είναι απόγνωση… Σας παρακαλώ -εσείς έχετε τη δύναμη- να αλλάξετε κάτι για τον κόσμο, έχω δυο παιδιά που τα μεγάλωσα με αξίες και τα ετοίμασα να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. Ο σύζυγός μου είναι ΑμεΑ και εγώ άνεργη. Όπως καταλαβαίνετε ζούμε με 530€ το μήνα, αλλά με αξιοπρέπεια και πληρώνοντας ότι μας αντιστοιχεί στο κράτος.

Τον Φεβρουάριο βγαίνει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό για ένα επαγγελματικό δάνειο που είχε πάρει ο σύζυγός μου πριν το ατύχημα που είχε. Ήταν εργολάβος. Ένα σπίτι του ’70 που είναι 65 τ.μ.. Δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μόνο ένα σπιτάκι. Φτάνω σε σημείο να Θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου, όταν φαντάζομαι τα ΠΑΙΔΙΑ μου να βγαίνουν στο δρόμο. Σας εκλιπαρώ βοηθήστε, κάντε κάτι. Όχι εμένα, όλον αυτό τον κόσμο που περνάει ότι και εγώ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τρομερό συναίσθημα η απόγνωση».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}