Συνεχίζεται το πλιάτσικο των πλειστηριασμών: Νέα κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της doValue

Παρασκευή 07/12/2023    11 : 02 : 39
διαδηλωση dovalue
70 / 100

Συνεχίζεται το πλιάτσικο των πλειστηριασμών: Νέα κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της doValue!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καλεί σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας, σε κινητοποίηση στην εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue την Τρίτη 22 Νοέμβρη στις 11πμ.

Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά. Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί, οι παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει τη θηλιά του χρέους στο λαιμό, έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.

Έχουν ξεσαλώσει τα κοράκια με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.

ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε, την Μαρία που μόνη μεγαλώνει ένα παιδί και της έστειλαν διαταγή πληρωμής, τον Γιώργο που έχει καρκίνο και του βάλανε το σπίτι στον πλειστηριασμό, τον Θανάση που επειδή καθυστέρησε τρεις δόσεις του ζητάνε 2000 για να μην χάσει το σπίτι του. Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την κάθε Μαρία, τον κάθε Γιώργο, τον κάθε Θανάση που βρίσκεται σε αυτή την θέση.

Καλούμε κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση ή νιώθει ότι τελικά θα αναγκαστεί να έρθει σε αυτή την κατάσταση να έρθει στην κινητοποίηση, να έρθει σε επαφή με το ΠΑΜΕ με σκοπό να γίνουμε περισσότεροι και δυνατότεροι ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ doValue στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}