Συγκλονίζει ο πολίτης που κάηκε το σπίτι του: «Ακόμα πληρώνω τις δόσεις με μια σύνταξη των 670€» !

 29/09/2023    03 : 46 : 17
φωτιες σπιτι
70 / 100

Συγκινεί ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη Φυλή και σάρωσε τα πάντα περνώντας από τον οικισμό Άγιος Ιωάννης Αχαρνών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι άνδρες της πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με την πύρινη λαίλαπα προκειμένου να σώσουν το σπίτι αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς στο εσωτερικό του υπήρχαν δίσκοι βινυλίου που αποτέλεσαν εύφλεκτο υλικό. Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης είπε ότι μέσα σε λίγα λεπτά οι κόποι μιας ολόκληρης ζώης έγιναν στάχτη και πρόσθεσε πως ακόμα πληρώνει τις δόσεις για να το ξεχρεώσει.

«Είμαι από την πρώτη στιγμή εδώ. Πήγαινα πάνω κάτω με το μηχανάκι μου και έβλεπα τις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε στις 05:30 το πρωί. Εγώ στις 02:30 το βράδυ έδιωξα την οικογένειά μου και έμεινα εδώ. Αρχικά το πύρινο μέτωπο σβήστηκε και το σπίτι μου έμεινε ανέπαφο. Στις 11:00 ξεκίνησε ο αέρας και πάλι και γύρισε προς τα πίσω και κάηκε το σπίτι μου», είπε κλαίγοντας ο ηλικιωμένος άνδρας.

Όσο για το πού θα μείνει τώρα που κάηκε το σπίτι του, ο ίδιος απάντησε πως όπου και να πάει θα είναι φιλοξενούμενος. «Έχω φίλους αγαπητούς…μου έχουν πει να πάω σπίτια τους να μείνω… αλλά θα είμαι φιλοξενούμενος όπου και να πάω…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}