Σπύρος Σουρμελίδης: Κανένα δικαίωμα στους δανειολήπτες έναντι των τραπεζών εκτός αν είσαι υπουργός!

 31/05/2023    11 : 40 : 53
σουρμελιδης
70 / 100

Την περίοδο της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχαμε μάθει πότε πάμε σε εκλογές από τον τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Κ.Κρίστοφερ! Τώρα επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, πληροφορηθήκαμε τουλάχιστον τον μήνα που θα γίνουν και είναι ο Μάϊος. Μένει να μάθουμε και ποια Κυριακή του Μαϊου θα στηθούν οι κάλπες.

Όπως και να ΄ χει βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η οποία για μία ακόμη φορά θα έχει στη θεματολογία της άδικα χαμένους ανθρώπους. Όπως το 2007, το 2019 έτσι και τώρα ο θάνατος θα έχει δυστυχώς θέση στην «προεκλογική ατζέντα». Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην γίνουν όσα έγιναν το 2019…

Ο δημοσιογράφος του Kontra Channel και διευθυντής της κυριακάτικης Kontra News σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και την προεκλογική περίοδο που εξελίσσεται με τρόπο μάλλον άγριο.

Η τραγωδία των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί όσο κι αν το προσπαθεί η κυβέρνηση. Η θλίψη και η οργή που προκάλεσε στους πολίτες επανέφεραν στη μνήμη τους και όλα όσα είχαν προηγηθεί .Θέματα, σκάνδαλα και περίεργες υποθέσεις για τις οποίες η κυβέρνηση επέμενε ότι δεν απασχολούν την κοινή γνώμη. Τώρα όλα «έρχονται μπροστά».

Το θέμα Παπαθανάση και η «ρύθμιση» του δανείου του την ώρα που ήταν υπουργός είναι το τελευταίο θέμα που έχει δικαιολογημένα εξοργίσει τους πολίτες που έχουν τελείως αντίθετη αντιμετώπιση από τις τράπεζες. Ο Σπ.Σουρμελίδης επισημαίνει ότι δεν μπορεί την ώρα που τα funds «κυνηγούν» ακόμη και τους εγγυητές των δανείων απαιτώντας απ ΄ αυτούς την καταβολή όλου του ποσού και ένας υπουργός να λέει «έκανα μια ωραία ρύθμιση»!

«Η Ελλάδα ήταν μια χώρα που δεν είχε κανένα δικαίωμα και όλα τα είχαν οι δανειστές και τώρα φθάσαμε να μην έχουν κανένα δικαίωμα έναντι των τραπεζών με εξαίρεση τον υπουργό», λέει.

Ο Σπύρος Σουρμελίδης λέει ότι με επικοινωνία και συνεντεύξεις όπως αυτή του πρωθυπουργού στον Σταύρο Θεοδωράκη δεν αρκούν στην κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την πολυδιάστατη κρίση.

Τέλος σχολιάζει όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά ,χαρακτηρίζοντας το κλίμα που επικρατεί αυτή τη περίοδο εφήμερο.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}