Πως η αλλαγή ορίου στην Golden Visa είναι ένα νέο «δώρο» στο Λάτση

Πέμπτη 06/12/2023    07 : 43 : 21
λατσης ελληνικο
67 / 100

Το νέο όριο για την Golden Visa ανοίγει διάπλατα κι άλλο τη μπίζνα του Ελληνικού! Μια μεγάλη μπίζνα στην υγειά των κορόιδων…

Χρυσές δουλειές φέρνει στη Lamda η ρύθμιση για την Golden Visa
Την ώρα που οι μεσίτες ανησυχούν για την μη προσέλευση επενδυτών εξαιτίας τηςς ακριβότερης Golden Visa, γίνεται σαφές ότι στη Lamda οι δουλειές ανοίγουν με την αύξηση του ορίου στα 500.000 ευρώ, όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής της εταιρείας Οδυσσέας Αθανασίου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους χαρακτήρισε ευνοϊκή την πρόσφατη αύξηση του ορίου για την χορήγηση της Golden Visa από τα 250.000 στα 500.000 ευρώ.

Έτσι, ενώ πριν από έξι μήνες τα στελέχη που έχουν καταπιαστεί στο Ελληνικό μιλούσαν για μηδενικές πωλήσεις μέσω του προγράμματος (εφησυχασμένοι εν μέρει για τις επιπτώσεις που είχαν οι κυρώσεις στη Ρωσία στη Golden Visa), σήμερα ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον .

«Έχουμε βάλει υψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών μας, θέλουμε όσοι αγοράσουν κατοικίες στο Ελληνικό να είναι όσοι τους αρέσει να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα και θέλουν να έρχονται να περνούν όμορφα.

Εννοείται ότι κάθε πρόγραμμα που δίνει ένα κίνητρο σε κάποιον να αγοράσει στην Ελλάδα κάτι θα μας ευνοήσει.

Δε νομίζω ότι θα έχουμε τόσους ξένους, εμείς θέλουμε να αγοράσουν Έλληνες, η προσέλκυση των ξένων αγοραστών θα γίνει μάλλον από το 2024 και μετά», ανέφερε ο κ. Αθανασίου προσθέτοντας ότι οι ξένοι θα κοιτάξουν προς το Ελληνικό όταν η εφαρμογή του ορίου αύξησης στο μισό εκατομμύρια θα έχει μάλλον κλειδώσει.

Εξάλλου είναι αδιαμφισβήτητο ότι με τις τιμές που θα κυριαρχήσουν στο Ελληνικό (με το φθηνότερο και μικρότερο σπίτι να πωλείται προς τουλάχιστον 350.000), όσοι αναζητήσουν επενδυτικό καταφύγιο μέσω χρυσού διαβατηρίου θα προσγειωθούν στο παλιό αεροδρόμιο.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}