Πρώην σύμβουλος του ΠΟΥ και της Διοίκησης Trump υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη παγκόσμιο πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού

 17/04/2024    09 : 01 : 31
ανθρωποι
70 / 100

Υπάρχει ατζέντα αποπληθυσμού! Ένας πρώην ανώτερος σύμβουλος τόσο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(ΠΟΥ) όσο και της Διοίκησης Trump στον Λευκό Οίκο κατέληξε σε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα: Ισχυρίζεται ότι η πανδημία του Covid ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη και χρησίμευσε ως πρόσχημα για ένα παγκόσμιο πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού.

Ομάδες παγκοσμιοποιητών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-WEF καθώς και άλλοι έχουν σχεδιάσει και εκτελέσει μια καταστροφική επίθεση στην ανθρωπότητα για να μειώσουν σημαντικά τον πληθυσμό.

Η έναρξη των πόλεων διάρκειας 15 λεπτών, τα CBDC, το Digital ID είναι όλα σχεδιασμένα για να ελέγχουν τους πληθυσμούς σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

-Υπάρχει μια σκοτεινή ατζέντα και υπάρχουν τερατώδεις άνθρωποι που μισούν την ανθρωπότητα και είναι ουσιαστικά κακοί. Οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν πλήρως τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

-Αυτή η πράξη που ενορχηστρώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας σε συνεννόηση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και περιγράφεται ως σκόπιμη στρατηγική ερήμωσης του πληθυσμού.

Ο Dr. James Thorpe παρουσιάζει τρομακτικά στατιστικά στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι κακόβουλες δυνάμεις ευθύνονται για τους θανάτους και τους τραυματισμούς 585 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Δηλώνει έντονα: «Αυτό είναι ξεκάθαρα μια ατζέντα ερήμωσης του πληθυσμού».

Επιπλέον συγκρίνει τη βλάβη που προκαλεί το εμβόλιο, το οποίο αναφέρεται ως «γενετική θεραπεία», με ιστορικές φρικαλεότητες. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, η αναλογία τραυματισμού προς θάνατο του εμβολίου ξεπερνά την καταστροφή όλων των προηγούμενων παγκοσμίων πολέμων και επισκιάζει ακόμη και τις καταστροφικές συνέπειες του φαρμάκου θαλιδομίδη, που είναι γνωστό για τις τραγικές του συνέπειες.

Η σύγκριση του James Thorpe για την επίδραση του εμβολίου με τους ατομικούς βομβαρδισμούς της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των ισχυρισμών του. Προσθέτοντας στη διαμάχη, ισχυρίζεται ότι η Pfizer απέκρυψε το 80% των δοκιμαστικών της δεδομένων, υπονοώντας μια απαίσια συγκάλυψη μνημειακών διαστάσεων από αυτές τις παγκοσμιοποιητικές οντότητες.

ΠΗΓΗ-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}