Προσωρινές αναστολές 2 πλειστηριασμών μετά την χθεσινή πολιορκία της doValue

 18/05/2024    09 : 20 : 58
ριζοσπαστης 6 4 23
69 / 100

Την αναστολή πλειστηριασμών σπιτιών δύο οικογενειών πέτυχαν με την παρέμβαση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απρίλη στη «doValue», σωματεία και φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Παράλληλα με την αναστολή οι δύο οικογένειες θα διακανονίσουν το χρέος σε ύψος δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν με βάση τις δυνατότητές τους.

Η παρέμβαση αφορούσε σε τρεις υποθέσεις συνολικά, οι δύο για πλειστηριασμούς που έγινε αναστολή και η μια για ρύθμιση δανείου που έγινε.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και η Έφη Χαλιού, πρόεδρος του Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής και υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα του ΚΚΕ.

«Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι διάφοροι “σωτήρες” προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού, υποσχόμενοι για πολλοστή φορά φρούδες ελπίδες, τα funds και τα κοράκια συνεχίζουν το έργο τους» σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει: «Αρπάζουν καθημερινά το μόχθο και τον ιδρώτα των λαϊκών νοικοκυριών. Αν επιτίθενται έτσι σε προεκλογική περίοδο, όλοι καταλαβαίνουμε τι μας ετοιμάζουν για μετά τις εκλογές. Αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με οργάνωση και αλληλεγγύη. Αυτή η οργάνωση του λαού πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο για να μπορέσουμε πιο αποτελεσματικά να αντιπαλέψουμε την επίθεση, που και μετά τις εκλογές θα οξυνθεί.

Η μέχρι τώρα προσπάθεια έχει φέρει αποτελέσματα. Με τη μαζική λαϊκή πάλη έχουμε αναστείλει πλειστηριασμούς, έχουν ρυθμιστεί δάνεια, παραμένουν στα σπίτια τους οικογένειες, παρά τις προσπάθειες εξώσεων».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}