Έλληνα δανειολήπτη δες τα βίντεο για να ξέρεις: Με χέρια και πόδια υπέρ των πλειστηριασμών Παπαδημητρίου-Πορτοσάλτε…

 18/05/2024    11 : 08 : 06
πορτοσαλτε παπαδημητριου
68 / 100

Ο Πορτοσάλτε υπέρ των πλειστηριασμών α’ κατοικίας: “Αν σταματήσουν, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα ότι από μένα τέλος η δόση μου”

Ξεκάθαρη θέση υπέρ των πλειστηριασμών πήρε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, το πρωί της Τετάρτης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα”, ο δημοσιογράφος επέλεξε να σχολιάσει το ζήτημα ότι περίπου 120.000-140.000 ακίνητα, εκ των οποίων το 60%-70% είναι πρώτες κατοικίες, κινδυνεύουν με πληστειριασμό, με μια δέσμευση: Ότι αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί, ο ίδιος δεν θα ξαναπληρώσει ούτε μία δόση του δανείου του.

“Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως “κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου.

Ο Πορτοσάλτε υπέρ των πλειστηριασμών α’ κατοικίας: “Αν σταματήσουν, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα ότι από μένα τέλος η δόση μου”

Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος””.

M.Παπαδημητρίου: «Είναι ενάντια στην πατρίδα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας»!

Σε μία κυνική δήλωση προχώρησε ο «γαλάζιος» βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου σχετικά με το δράμα που ζουν και θα ζήσουν εκατομμύρια Έλληνες που θα δουν να χάνουν τα σπίτια τους για ένα «κομμάτι ψωμί» από τα funds.

«Εμένα και το δικό μου κόμμα να έφερνε απαγόρευση πλειστηριασμών με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα έλεγα συγγνώμη δεν το ψηφίζω» δήλωσε με θράσος, μιλώντας στο Kontra. «Θα ήταν σαν να ψηφίζω εναντίον της πατρίδας μου, εναντίον των συμφερόντων της» υποστήριξε.

Ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε σαφώς με τα funds και τους servicers δηλαδή που βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια ανθρώπων που δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους αφού τα εισοδήματά τους έχουν εξαφανιστεί.

«Δεν έχει λογική αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας “σταματήστε τους πλειστηριασμούς με ΠΝΠ”» είπε. «Δεν γίνεται να ρίχνεις βόμβες στην οικονομία» συνέχισε.

«Η οικονομία μας, ενώ πατάει στα πόδια της γερά, δεν έχει τελειώσει με τα προβλήματά της. Το να πεις σταματάω τους πλειστηριασμούς είναι λάθος» υποστήριξε.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}