Ποιους ποδοσφαιριστές πήρε η… μπάλα των πλειστηριασμών

 25/03/2023    07 : 58 : 12
pleisthriasmoi 1
70 / 100

Έχουν γράψει ο καθένας τη δική του ιστορία, αλλά και πολλά…χιλιόμετρα στα γήπεδα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, αφότου κρέμασαν τα παπούτσια τους, ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές ο καθένας. Πρόσφατα, όμως, η μοίρα και οι καταστάσεις τούς «ένωσαν» ξανά, όχι αυτή τη φορά στα γήπεδα, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό «τερέν»: Αυτό των πλειστηριασμών…

Έτσι, τρεις πρώην ποδοσφαιριστές με ένδοξη πορεία, οι δύο εκ των οποίων, ο Ιεροκλής Στολτίδης και ο Βασίλης Καραπιάλης «σιωπηλοί», ενώ ο τρίτος, ο Βασίλης Τσιάρτας, εξαιρετικά «θορυβώδης» με τις δημόσιες δηλώσεις του, είναι αντιμέτωποι με το ηλεκτρονικό σφυρί…

Η μεζονέτα του «Ιέρο» στο Πανόραμα

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, με τον Ιεροκλή Στολτίδη, για μια μεζονέτα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, που ανήκε στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και βγαίνει για…πολλοστή φορά σε πλειστηριασμό.

Ο «Ιέρο» όπως τον αποκαλούσαν, που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος στον Ηρακλή, στον Ολυμπιακό και στην Κέρκυρα, ξεχώρισε για το πάθος, τη δύναμη και το θάρρος στις διεκδικήσεις κατά τους αγώνες, αλλά και τη φυσική του κατάσταση. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στο τέλος της περιόδου 2010-11 έχοντας συμπληρώσει 542 συμμετοχές και 75 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη συνέχεια επανήλθε ως προπονητής.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε διώροφη κατοικία με υπόγειο, στέγη και πισίνα και είναι μία από τις τρεις παρόμοιες συγκροτήματος κατοικιών, που βρίσκεται σε αγροτεμάχιο επί της οδού Θέρμης-Πανοράματος, της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Το ακίνητο βαρύνεται με πολλές προσημειώσεις και κατασχέσεις με τελευταία αυτή που έγινε στις 15 Ιουλίου 2021 για οφειλή 100.000 ευρώ (μέρος συνολικής απαίτησης 509.380,80 ευρώ).

Ο πρώτος πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Intrum και με τιμή πρώτης προσφοράς στις 725.000 ευρώ έγινε στις 23 Φεβρουαρίου και ήταν άγονος. Ακολούθησαν κι άλλοι με την τιμή να μειώνεται αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα. Την Τετάρτη η τιμή εκκίνησης έχει πέσει το 65% της αρχικώς ορισθείσης, δηλαδή το στις 471.250 ευρώ.

Η βίλα του Τσιάρτα στο Μαρούσι

Θα ακολουθήσει στις 9 Νοεμβρίου 2022 ο πλειστηριασμός για τη βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια παλιά ιστορία του πρώην διεθνή μέσου επιθετικού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε αρκετές φορές στην επικαιρότητα λόγω διαφόρων δηλώσεών του που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με πιο πρόσφατη αυτή περί της…νομιμοποίησης του ΚΚΕ.

Τον αρχικό πλειστηριασμό είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», από τον Δεκέμβριο του 2018, με το συγκεκριμένο πολυτελές οίκημα να έχει μπει υποθήκη από το 2002.

Το ακίνητο αποκτήθηκε από τον Βασίλη Τσιάρτα τον Δεκέμβριο του 2001, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη.

Η βίλα πρωτοβγήκε στο σφυρί στις 19 Δεκεμβρίου 2018, με επισπεύδουσα την Alpha Bank και με τιμή εκκίνησης 1.060.000 ευρώ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο ίδιος έκανε κάποιες ενέργειες για να τη σώσει.

Ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός στις 27 Φεβρουαρίου 2019 που και αυτός κατέληξε άγονος. Στον προγραμματισμένο για τις 9 Νοεμβρίου 2022 πλειστηριασμό επισπεύδουσα είναι πλέον η Cepal, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «Galaxy II Funding Designated Activity Company» (ειδική διάδοχος της Alpha Bank), με την τιμή πρώτης προσφοράς να παραμένει στα 1.060.000 ευρώ

Πρόκειται ειδικότερα για μονοκατοικία με πισίνα σε οικόπεδο 652 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Νέα Φιλοθέη» της Καλογρέζας στο Μαρούσι. Το πολυτελές ακίνητο συνολικού εμβαδού 700,46 τ.μ. αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφάνειας 184,67 τ.μ.

Με βάση την αρχική έκθεση πλειστηριασμού (Δεκέμβριος 2018) στα βάρη του ακινήτου περιλαμβάνονταν 4 υποθήκες, 4 προσημειώσεις (εκ των οποίων οι 2 ετράπησαν σε υποθήκες) και 2 αναγκαστικές κατασχέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τσιάρτας εμφανίζεται να κατοικεί στο Π. Φάληρο και να διατηρεί την ατομική επιχείρηση V.T. Management, η οποία εδρεύει στο κατασχεθέν ακίνητο του Αμαρουσίου.

Το ακίνητο του Καραπιάλη στη Λάρισα

Ο επόμενος διεθνής που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πλειστηριασμών είναι ο Βασίλης Καραπιάλης, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Καραπιάλης, παιδί φτωχής οικογένειας από τη Λάρισα, εκτός από την ΑΕΛ, άφησε εποχή για μια σχεδόν δεκαετία στον Ολυμπιακό, όπου μαζί με τον Δεληκάρη θεωρούνταν τα καλύτερα «δεκάρια» στην ιστορία του Θρύλου. Ακόμη και ως σήμερα αξιολογείται ανάμεσα στη «χρυσή λίστα» με τους καλύτερους παίκτες, μαζί με ονόματα όπως του Βασίλη Χατζηπαναγή και του Δημήτρη Σαραβάκου.

Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του το 2000, παρέμεινε στον Ολυμπιακό ως σκάουτερ και προπονητής της ομάδας Νέων, ενώ αργότερα δημιούργησε δικό του αθλητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το «Καραπιάλης Club», το οποίο έπαψε να λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019.

Δυστυχώς και αυτός ο σπουδαίος παίκτης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πλειστηριασμούς για ακίνητά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, το σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023, με επισπεύδουσα την doValue για δύο διαμερίσματα και δύο θέσεις στάθμευσης, σε πολυκατοικία στη Λάρισα, που είχαν αγοραστεί το 1999. Τα διαμερίσματα εβδόμου ορόφου είναι 116,60 τ.μ., και 120,55 τ.μ. και βγαίνουν με τιμή εκκίνησης 125.000 ευρώ και 137.000 ευρώ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης με 8.000 ευρώ η καθεμιά.

ΠΗΓΗ

————————————————————————

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}