Πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα: Αυξάνονται οι πλειστηριασμοί!

 15/07/2024    01 : 26 : 21
pleisthriasmoi 1
62 / 100

Πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα: Αυξάνονται οι πλειστηριασμοί και στην Ηλεία!

Με κακούς οιωνούς, μας αποχαιρετά το 2023, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πλειστηριασμών που έχει στην διάθεση της, η «Πρώτη». Ειδικότερα από σήμερα έως το τέλος του τρέχοντος έτους (σ.σ. για τις επόμενες 25 ημέρες) είναι προγραμματισμένοι 71 συνολικά πλειστηριασμοί ακινήτων σε ολόκληρη την Ηλεία. Για μία ακόμα φορά «πρωταθλητής» κατασχέσεων είναι ο δήμος Πύργου όπου είναι προγραμματισμένες 21 συνολικά κατασχέσεις, ακολουθεί ο δήμος Ήλιδας με 18, ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με 10, ο δήμος Ζαχάρως με 9, ο δήμος Πηνειού με 8, ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με 3 και ο δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων με δύο ακίνητα σε καθεστώς πλειστηριασμού!

Μεταδίδει το protinews.com.gr

Αναφορικά με τον δήμο Ζαχάρως αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα συνολικά εννέα ακίνητα τα οποία έχουν μπει στην λίστα των πλειστηριασμών είναι εκείνο της Ένωσης Συνεταιρισμών Ηλείας- Ολυμπίας /Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη ΑΕ που βρίσκεται υπό εκκαθάριση και αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό στις 20 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς τις 600.799 € και αφορά το ακίνητο το οποίο βρίσκεται στη θέση «Κοντούνα» ή «Κοντούτο», συνολικής εκτάσεως 10.652 μ2, ενώ εντός του άνω ακινήτου υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις, 1) εργοστάσιο τυποποίησης λαδιού επιφανείας συνολικής 501,7 μ2, 2) κτίριο στέγασης ελαιοδεξαμενών επιφανείας 822,36 μ2, 3) οινοποιείο επιφανείας 935,84 μ2, 4) αποθήκη τυποποίησης λαδιού επιφανείας 291,65 μ2, 6) χώρος ελαιοκάρπου επιφανείας 113,96 μ2 7) ζυγιστήριο επιφανείας 32 μ2 και 8) κλειστό υπόστεγο 500 μ2.

134 πλειστηριασμοί το α’ εξάμηνο του 2024

Δυσοίωνες είναι και οι προβλέψεις για το πρώτο εξάμηνο του 2024 καθώς είναι ήδη προγραμματισμένοι περί τους 134 πλειστηριασμούς ακινήτων σε όλη την Ηλεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους ο δήμος Πύργου θα βρεθεί και πάλι στο … «στόχαστρο» των funds καθώς έχουν προγραμματιστεί 66 πλειστηριασμοί ακινήτων. Στον αντίποδα στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης έχουν προγραμματιστεί 19 πλειστηριασμοί, 14 στο δήμο Ήλιδας, 13 στο δήμο Ζαχάρως, 10 στο δήμο Πηνειού, 8 στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και 4 στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

……………………………………..

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}