Πλιάτσικο πάνω στον ελληνικό τουρισμό: Αυτά τα γνωστά ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί!

 23/09/2023    03 : 03 : 01
πλειστηριασμοι1
65 / 100

Πλειστηριασμοί: Ποια γνωστά ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί

Στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκονται μια σειρά από ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Κάποιες από αυτές βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία, ενώ άλλες έχουν κατεβάσει ρολά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και καταλύματα που βγαίνουν για δεύτερη ή και τρίτη φορά στο σφυρί, αλλά και κάποια που κάνουν το… ντεμπούτο τους.

Της Ελευθερίας Πιπεροπούλου

Το “Sunshine Crete Village” στην Ιεράπετρα

Αντιμέτωπο με το ηλεκτρονικό σφυρί θα βρεθεί εκ νέου το 4άστερο ξενοδοχείο Sunshine Crete Village, που ανήκει στην εταιρεία Πεζάκι Τουριστικές, Ξενοδοχειακές και Τεχνικές Επιχειρήσεις, η οποία συνδέεται με τις δραστηριότητες του εκλιπόντος εφοπλιστή Αντώνη Λελάκη. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου 2023 κι έχει επισπεύδουσα την DV01 Asset Management, ενώ η τιμή εκκίνησης έχει μειωθεί στα 3,2 εκατ. ευρώ, από 4 εκατ. ευρώ.

Το Sunshine Crete Village βρίσκεται στην περιοχή Κουτσουνάρι, 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Κρήτης, και είναι η συμπληρωματική μονάδα του “Sunshine Crete Beach”, το οποίο ανήκε επίσης στην οικογένεια του Αντώνη Λελάκη και το οποίο έχει περάσει ήδη σε νέα χέρια, με τιμή κατακύρωσης τα 12.000.001 ευρώ. Τα δύο ξενοδοχεία έχουν κάποιες κοινές λειτουργίες, ενώ συνδέονται μέσω υπόγειου μονοπατιού. Μέσω αυτού επιτυγχάνεται εύκολα και η ασφαλής πρόσβαση (χωρίς τη διάσχιση της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας – Σητείας) στην παραλία Ψαροπούλα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 400 περίπου μέτρων και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, τοποθετημένες από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε λειτουργία κατά την θερινή περίοδο (Ιούνιος – Οκτώβριος βάσει ΞΕΕ). Συγκεκριμένα, το συγκρότημα αυτό αποτελείται από ένα κύριο κτίριο και κάποιους επιμέρους μικρότερους κτιριακούς όγκους. Η συνολική επιφάνεια των κτιρίων είναι 10.439,87 τ.μ. Το κύριο κτίριο χωροθετείται στο κεντρικό τμήμα του συγκροτήματος ανατολικά των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το “Lesse Hotel” στην Χαλκιδική

Άγονος ήταν ο τελευταίος πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο “Lesse Hotel” στην Χαλκιδική, που στρεφόταν κατά της “Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Λεσσέ”, με τιμή πρώτης προσφοράς 4,2 εκατ. ευρώ. Έτσι, για το ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί επαναληπτικό σφυρί για τις 28 Ιουλίου, με την ίδια τιμή εκκίνησης. Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Do Value Greece, αφορά συγκεκριμένα έναν αγρό κείμενο στη θέση ” Αμπαρίτσα”, στην περιοχή Χανιώτη, έκτασης 6.175 τ.μ., και έναν αγρό κείμενο στην ίδια θέση, έκτασης, 3.300 τ.μ. Οι δύο παραπάνω αγροί, καθότι συνεχόμενοι, αποτελούν έναν ενιαίο αγρό, εκτάσεως, μέτρων τετραγωνικών 9.475 τ.μ. Επί του ως άνω ενιαίου αγρού έχει κτιστεί η ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία “Lesse Hotel”. Η μονάδα είναι 4 αστέρων και αποτελείται από πέντε κτίρια.

Ο περιβάλλων χώρος έχει τυπικές διαμορφώσεις που περιλαμβάνουν περίφραξη με τοιχίο και μεταλλικό κιγκλίδωμα, δαπεδοστρώσεις και διαμορφώσεις με κυβόλιθους και σταμπωτά δάπεδα, φυτεύσεις καθώς και πισίνα επιφάνειας 350 τ.μ.

Το “Αντωνιάδης” στην Καλαμπάκα

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βγει για μια ακόμη φορά στο σφυρί ένα από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα, το “Αντωνιάδης”. Το “Αντωνιάδης” είναι 4 αστέρων, είναι ένα ξενοδοχείο πόλης κλασικού τύπου, δυναμικότητας 98 δωματίων και 174 κλινών, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμπάκας και αποτελείται από τρεις κτιριακούς όγκους ενοποιημένους και χτισμένους σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από το 1987 ως το 2009.

Το μείζον οικόπεδο επί του οποίου έχει ανεγερθεί σταδιακά το ξενοδοχειακό συγκρότημα προέκυψε από πολεοδομική συνένωση τεσσάρων επιμέρους οικοπέδων. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι κατά τον τίτλο 1.808,77 τ.μ. και κατά το διάγραμμα κάλυψης της τελευταίας οικοδομικής άδειας 1.859,10 τ.μ. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι 4.764 τ.μ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από τρία επιμέρους κτίρια, έχει με βάση την άδεια συνολικά 64 δίκλινα δωμάτια, 23 μονόκλινα δωμάτια, μία σουίτα και τρία δωμάτια για Α.ΜΕ.Α., ενώ φαίνεται ότι εντός του όγκου της στέγης του ενός κτιρίου έχουν δημιουργηθεί και άλλα δωμάτια καθ΄ υπέρβαση της άδειας. Το συγκρότημα αποτελείται από υπόγειο (βοηθητικοί χώροι), ισόγειο (κοινόχρηστοι χώροι- καθιστικά -εστιατόρια- bar), τέσσερις ορόφους δωματίων και δώμα με πισίνα, ενώ έχει καλή κατασκευή για τη χρονολογία ανέγερσής του.
Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 3,28 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα είναι η Special Financial Solutions, ενώ η κατάσχεση επιβλήθηκε για ποσό 800.000 ευρώ, ως μέρος συνολικής απαίτησης ύψους 8,1 εκατ. ευρώ.

Το “Five Senses Hotel” στις Γούρνες Ηρακλείου

Με διπλό σφυρί, στις 6 και στις 20 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί αντιμέτωπο το τεσσάρων αστέρων “Five Senses Hotel”, το οποίο, όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, πλέον έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ο πλειστηριασμός της 6ης Σεπτεμβρίου έχει τιμή εκκίνησης τα 3,13 εκατ. ευρώ και ιδιώτη επισπεύδοντα, ενώ της 20ής Σεπτεμβρίου έχει τιμή εκκίνησης τα 5,89 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Παγκρήτια Τράπεζα.

Το συγκρότημα προήλθε από την συνένωση 2 επιμέρους ξενοδοχείων που είχαν κατασκευαστεί, το ένα στο βόρειο τμήμα και το άλλο στο νότιο της έκτασης και πλέον αποτελούν ένα ενιαίο λειτουργικά συγκρότημα. Το συγκρότημα εντοπίζεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τη θάλασσα, σε μια περιοχή με σημαντική τουριστική δραστηριότητα.

Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου ανέρχεται στα 9.014,59 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.426,73 τ.μ. είναι εντός ορίων οικισμού Κάτω Γούβες, τα 4.732,96 τ.μ., εκτός ορίων οικισμού και τα 854,90 τ.μ. αποτελούν ζώνη παραλίας. Σε αυτή την έκταση κατασκευάστηκαν το (άλλοτε) ξενοδοχείο Gouves Mare με δυναμικότητα 27 δωμάτια και 51 κλίνες και το (άλλοτε) ξενοδοχείο Gouves Sea, που λειτουργούσε με δυναμικότητα 34 δωμάτια με 76 κλίνες, συνενώθηκαν λειτουργικά από το 2017 σε ένα ενιαίο συγκρότημα υπό τον διακριτικό τίτλο Gouves Sea Hotel, κλασσικού τύπου, κατηγορίας 4 αστέρων ενώ αθροιστικά η δυναμικότητα ανέρχεται σε 68 δωμάτια με 193 κλίνες.

Το αρχικό κτίριο κατασκευάστηκε με οικοδομική άδεια του 1989 και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε προσθήκη το 1987. Το 2012 πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση σχεδόν στο σύνολο του συγκροτήματος, με αναδιάρθρωση των δωματίων εσωτερικά. Το δεύτερο κτίριο στο νότιο τμήμα ανεγέρθηκε με οικοδομική άδεια του 2005, επίσης ανακαινίστηκε το 2012 ενώ το ενιαία λειτουργικά οικοδόμημα έχει συνολική επιφάνεια 3.797 τ.μ.

Πριν περίπου 3 χρόνια, λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή, το ξενοδοχείο πλημμύρισε σε ένα μέρος του και υπέστη σοβαρές ζημιές.

Το “Stefania” στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκεται και ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της εταιρείας Στεφανία ΑΞΕ. Πρόκειται συγκεκριμένα για το 3στερο ξενοδοχείο Hotel Stefania, το οποίο βρίσκεται στην Αμάρυνθο Ευβοίας, στη θέση “Βλυχό” και επί της παραλιακής οδού Αρτέμιδος.

Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2023, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στο 1,232 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την εταιρεία Lana Securitization.

Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο αποτελούμενο από το ισόγειο του ξενοδοχείου και τέσσερις ορόφους, με συνολικό εμβαδόν 3.950,00 τ.μ., χρησιμοποιούμενο ως ξενοδοχείο Β’ τάξεως, δυναμικότητας 80 δωματίων, 152 κλινών, εκτάσεως του οικοπέδου του και της λοιπής εν γένει περιοχής 7.500,00 τ.μ. Εντός του παραπάνω οικοπέδου, εκτός από το περιγραφόμενο ξενοδοχείο έχει κατασκευασθεί οικία 120 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως κατοικία του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, εντός του οικοπέδου υπάρχουν εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών, πισίνα και έχει διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος – με ασφαλτοστρώσεις, δεντροφυτεύσεις, γκαζόν κ.λπ. Σε ολόκληρο το κτίριο του ξενοδοχείου υπάρχει πλήρες σύστημα πυρασφάλειας. Τέλος, έχει κατασκευασθεί με σιδηροκατασκευή ταβέρνα 315 τ.μ.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 1976, ενώ το 2003 έλαβε χώρα ανακαίνιση μεγάλης έκτασης (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, χρωματισμοί κ.λπ).

Το “Skiathos Club Hotel” στην Σκιάθο

Για τις 12 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του “Skiathos Club Hotel” στη Σκιάθο, με τιμή εκκίνησης τα 1.412.278 ευρώ και επισπεύδουσα την Cepal. Πρόκειται για ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας 4 αστέρων, με δυναμικότητα 31 δωμάτια και 70 κλίνες. Το ακίνητο είναι κτισμένο σε γήπεδο που βρίσκεται εκτός οικισμού στην περιοχή “Κατσαρός” στην Σκιάθο. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους κτίσματα με συνολική επιφάνεια 1.584,72 τ.μ. Το ένα κτίσμα περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους σε τέσσερις στάθμες (ημιυπόγειο, ισόγειο, 1ος & 2ος όροφος) και το δεύτερο κτίριο τα δωμάτια του ξενοδοχείου σε δύο στάθμες (ισόγειο και Α’ όροφος).

Το κτίριο 1 έχει συνολική επιφάνεια 710,28 τ.μ. και αποτελείται από υπόγειο 94,72 τ.μ., ισόγειο 286,17 τ.μ., στάθμη πρώτου ορόφου 192,17 τ.μ. και στάθμη δεύτερου ορόφου 57,22 τ.μ. Το κτίριο 2 έχει συνολική επιφάνεια 874,25 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο 423,66 τ.μ. και πρώτο όροφο 439,61 τ.μ. πλέον της επιφάνειας κλεισμένου χώρου 10,98 τ.μ.

Το “Αλκυονίς” στον Ωρωπό

Στις 5 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί το ξενοδοχείο 2 αστέρων “Αλκυονίς” στον Ωρωπό, με διορθωμένη τιμή εκκίνησης στα 2,8 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Intrum. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε έκταση 4.051 τ.μ.
Στην σημερινή του κατάσταση περιλαμβάνει 86 δωμάτια, με 158 κλίνες και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα, συνολικής επιφάνειας 3.080,42 τ.μ.

Το “Sunny Hill Studios” στην Χαλκιδική

Για τις 12 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το σφυρί για το συγκρότημα δωματίων “Sunny Hill Studios” στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και ειδικότερα στην περιοχή Σάνη, με τιμή εκκίνησης το 1,94 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Intrum. Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων και αποτελείται συνολικά από πέντε διώροφα κτίρια. Ο περιβάλλων χώρος είναι διαμορφωμένος με ασφαλτοστρώσεις, διάφορά φυτά και δένδρα.

Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία, η ποιότητα κατασκευής κρίνεται ως καλή και βαθμός συντήρησης ικανοποιητικός.

Το “Astros Beach Boutique Hotel”

Στις 26 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το σφυρί για το ξενοδοχείο “Astros Beach Boutique Hotel”, που βρίσκεται στην κοινότητα Παράλιου Άστρους, της Δημοτικής Ενότητας Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Το εν λόγω ξενοδοχείο, είχε παλαιότερη ονομασία “Χρυσή Ακτή” και έχει ανεγερθεί από τους προγενέστερους ιδιοκτήτες του, κατά τα έτη 1961-1963. Κατόπιν, κατά τα έτη 2008-2010, ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και έκτοτε λειτουργεί με την σημερινή του επωνυμία “Astros Beach Boutique Hotel” ως ξενοδοχείο 3 αστέρων (τριώροφο κτίριο με υπόγειο) καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η συνολική δυναμικότητα του ξενοδοχείου ανέρχεται σε 16 δωμάτια – 28 κλίνες, η οποία αναλύεται σε δύο μονόκλινα, οκτώ δίκλινα και δύο τρίκλινα δωμάτια, καθώς και τέσσερεις σουίτες (αποτελούμενες από σαλόνι, ένα μονόκλινο δωμάτιο και λουτρό εκάστη).
Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στο 1,9 εκατ. ευρώ.

Το “Άρνη” στην Καρδίτσα

Στις 5 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να πλειστηριαστεί το ξενοδοχείο “Άρνη” στην Καρδίτσα, με τον πλειστηριασμό να στρέφεται κατά του Απόστολου Αλεξόπουλου, ιδρυτή και προέδρου της τεχνικής εταιρείας Δομοτεχνική.

Πρόκειται για οικόπεδο επιφάνειας 341,25 τ.μ., επί των οδών Καραϊσκάκη και Κολοκοτρώνη (πεζόδρομος) και βάσει κτηματολογίου επί της οδού Γ. Καραϊσκάκη. Εντός του προαναφερόμενου οικοπέδου υφίσταται παλαιό, υφιστάμενο προ του έτους 1955 τριώροφο κτίριο το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνειά του (οικοπέδου) και αποτελείται από ισόγειο, όπως αυτό είναι διαμορφωμένο σήμερα, από τρία καταστήματα και έναν ακόμη χώρο που αποτελεί προέκταση, προς νότο, του καταστήματος του ακινήτου της συμβολής των οδών Καραϊσκάκη – Δημάρχου Αθαν. Μπλατσούκα και Κολοκοτρώνη, και από τα οποία (καταστήματα) τα μεν δύο βρίσκονται επί της οδού Καραϊσκάκη , ενώ το τρίτο τόσο επί της οδού Καραϊσκάκη όσο και επί της οδού Κολοκοτρώνη (πεζόδρομο), ενώ στους λοιπούς υπερκείμενους του ισογείου ορόφους του από το έτερο τμήμα του ξενοδοχείου “Άρνη”, με το οποίο μάλιστα το πρώτο επικοινωνεί εσωτερικώς, ως μια ενιαία ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Αναφέρεται ότι υφίσταται κτίσμα εντός οικοπέδου, με ισόγειο νέας πτέρυγας ξενοδοχείου Άρνη, επιφάνειας 240,00 τ.μ., και Α΄ όροφο νέας πτέρυγας ξενοδοχείου, επιφάνειας 240,00 τ.μ. Κατά την εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο, πατάρι και όροφο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα κατάστημα το οποίο είναι διαμπερές, έχοντας πρόσωπο τόσο στην οδό Καραϊσκάκη όσο και στην οδό Κολοκοτρώνη και λειτουργεί σαν κατάστημα με ηλεκτρικά είδη συνενωμένο με έτερο κατάστημα γειτονικού ακινήτου και ένα άλλο κατάστημα λειτουργεί ως ταξιδιωτικό γραφείο και έχει πρόσωπο επί της οδού Καραϊσκάκη.

To “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο

Στις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το σφυρί για το 4 αστέρων ξενοδοχείο “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο.

Με την τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στο ποσό των 1,44 εκατ. ευρώ, επισπεύδουσα είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία όπως προκύπτει μέσα από το διαδίκτυο, επί του παρόντος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και βρίσκεται στην περιοχή Ανηλίου ενώ απέχει μόλις 100 μέτρα από την πλατεία του οικισμού καθώς και 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Μετσόβου.

Το τουριστικό κατάλυμα είναι κατασκευασμένο σε ένα οικόπεδο επιφάνειας 1.500 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 484 τ.μ., από πρώτο όροφο επιφάνειας 440,72 τ.μ. καθώς και από δύο υπόγεια συνολικής επιφάνειας 1.060 τ.μ. Το ακίνητο λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο κλασικού τύπου 4 αστέρων – 20 δωματίων και 38 κλινών.

Το “Αλέξανδρος” στη Λευκάδα

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βγει στο σφυρί και το τριώροφο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” στην Νικιάνα Λευκάδας. Τον εν λόγω πλειστηριασμό επισπεύδει η Cepal, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 1,71 εκατ. ευρώ.

Το “Δρυάδες” στην Νάουσα

Τέλος, στις 15 Νοεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο “Δρυάδες” της Δήμητρα Κοτίδη και ΣΙΑ Ο.Ε. στη Νάουσα Ημαθίας, με τιμή πρώτης προσφοράς το 1,02 εκατ. ευρώ. Επισπεύδουσα εμφανίζεται η Intrum Hellas.

Το ακίνητο είναι ένα ξενοδοχείο κλασικού τύπου τριών αστέρων που βρίσκεται στην θέση “Χώρας Νερό”. Αποτελείται από: υπόγειο 431,35 τ.μ. που λειτουργεί ως βοηθητικός χώρος-αποθήκη, ισόγειο γκαράζ με εμβαδόν 110,66 τ.μ. και τμήμα ισογείου και πρώτος όροφος με εμβαδόν 796,48 τ.μ. που περιλαμβάνει δωμάτια, σαλόνια, μαγειρείο και χώρο υποδοχής.

Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 19 δωμάτια και 46 κλίνες. Επίσης διαθέτει εξωτερική πισίνα εμβαδού 110 τ.μ., με ημικυκλικό υδρομασάζ.

…………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}