Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί από την doValue το Palmie Bistro στο Κεφαλάρι

 01/02/2023    05 : 10 : 37
palmie bistro
68 / 100

Σε «κλοιό» πλειστηριασμών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η αλυσίδα καφέ και εστίασης Palmie bistro, δημιούργημα της οικογένειας Κουτρουλιά.

Πριν λίγο καιρό βγήκε στο σφυρί το συγκρότημα της Palmie Catering, στην Αυλώνα, με τιμή εκκίνησης 1.785.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Για τη νέα χρονιά, όμως, και συγκεκριμένα για τις 8 Μαρτίου 2023, έχει προγραμματιστεί να γίνει, -εάν μέχρι τότε δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή του-, ο πλειστηριασμός για ένα από τα βασικά σημεία της αλυσίδας, αυτό που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου.

Επισπεύδουσα είναι η doValue και ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά του επικεφαλής του ομίλου Γιώργου Κουτρουλιά, ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 2.598.000 ευρώ., εκ των οποίων τα 2.362.000 ευρώ αφορούν το κυρίως κατάστημα του ισογείου και 236.000 ευρώ αποθήκη του υπογείου.
Σημειώνεται ότι το ποσό εγγραφής κατάσχεσης είναι 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης ύψους 512.874 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης.

Η Palmie bistro

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Κουτρουλιά, με επικεφαλής τον Γεώργιο Κουτρουλιά, που πλέον πλαισιώνεται στη διοίκηση από τα παιδιά του Χρήστο και Αλεξάνδρα, έχοντας καταγράψει πολύχρονη παρουσία στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, λάνσαρε μέσω της αλυσίδας Palmie bistro ένα καινοτόμο για την εποχή του μοντέλο που συνδύαζε το φαγητό, τον καφέ, το γλυκό και το ποτό από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα, με υψηλά ποιοτικά στάνταρντ και προσιτές τιμές.

Υπό αυτή την έννοια είναι εκείνη που εισήγαγε το «all day» στην αγορά, αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού. Το κατάστημα στην πλατεία «Κάραβελ», δίπλα από το ομώνυμο ξενοδοχείο, αποτέλεσε τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας, που εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για τη μετέπειτα επέκταση και καταξίωσή της.

Η επιτυχία ήταν τέτοια, ώστε ακολούθησαν σημαντικές επενδύσεις για το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο. Περί το 2010 η αλυσίδα του «Palmie bistro» αριθμούσε περισσότερα από 20 καταστήματα στην Αθήνα, αποκτώντας παρουσία ακόμη στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Καρδίτσα, το Λουτράκι, αλλά και εκτός συνόρων, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στα Σκόπια.
Έκτοτε βέβαια και εν μέσω κρίσης αρκετά από αυτά τα καταστήματα έκλεισαν, με την αλυσίδα να περιορίζεται σε 12 σημεία, εταιρικά και franchise όλα εντός Αττικής.
Ο «πατριάρχης» της διασκέδασης

Ο Γιώργος Κουτρουλιάς θεωρείται ένας από τους «πατριάρχες» της αθηναϊκής διασκέδασης. Ξεκινώντας από την Ευρυτανία και από μια οικογένεια με τρία μικρότερα αδέλφια βγήκε νωρίς στη βιοπάλη. Όταν ήρθε στην Αθήνα, το 1962, με μόνο εφόδιο 950 δραχμές, άνοιξε γι’ αυτόν η πόρτα σε έναν διαφορετικό κόσμο. Έναν κόσμο που έμελλε να τον σημαδέψει με τη δραστηριότητά του στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, δούλεψε πολύ σκληρά κάνοντας διάφορα επαγγέλματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα αναζητώντας την τύχη του άλλαξε περί τα 30 επαγγέλματα, με αφετηρία το «Ζαχαροπλαστείο Καρρά».

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

…………………………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}