Πλειστηριασμοί: Χαμός με την έξωση της Ιωάννας Κολοβού! Κόσμος μπούκαρε στο σπίτι να τη σταματήσει

 10/12/2023    08 : 40 : 19
σπιτι κολοβου2
76 / 100

Ενώ συγκέντρωση ετοιμάζει στις 16:30 το ΠΑΜΕ έξω από το σπίτι!

Ένταση επικρατεί από το πρωί στα Ιλίσια όπου σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, ομάδα αστυνομικών έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο διαμέρισμά της για να προχωρήσει τη… διαδικασία έξωσής της.

Η Ιωάννα Κολοβού έχασε σε πλειστηριασμό το μοναδικό της σπίτι για ένα χρέος προς την τράπεζα ύψους 15.000 ευρώ.

Πριν λίγο, ωστόσο, γείτονές της, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν στο διαμέρισμα σταματώντας για την ώρα τη διαδικασία…

κολοβου σπιτι

σπιτι κολοβου 3

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου όπου από το πρωί γίνεται έξωση σε μία γυναίκα.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμα:

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.»

Στο μεταξύ οι συγκεντρωμένοι είναι από το πρωί στην περιοχή και εκδηλώνουν την αλληλεγγύη τους, έχουν ήδη μπει μέσα στο διαμέρισμα και εμποδίζουν την πραγματοποίηση της έξωσης.

ΠΗΓΗ  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΔΩ

Πλειστηριασμοί-Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ: Έσπασαν τη πόρτα και πέταξαν στο δρόμο τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}