Πλειστηριασμοί: Φουλάρουν τις εξώσεις τα κοράκια των funds!

 23/06/2024    08 : 49 : 31
εξωση
63 / 100

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την προσπάθεια έξωσης από τα κοράκια των funds και των τραπεζών, συναδέλφου από το σπίτι πρώτης και μοναδικής κατοικίας στο Κερατσίνι.

Ενώ μετά από δυναμική κινητοποίηση η εταιρεία είχε δεσμευτεί ότι δεν θα προχωρήσει ο πλειστηριασμός και σε κάθε περίπτωση θα έρθει σε συνεννόηση με το συνάδελφο, εκείνη προχώρησε στην διεξαγωγή του πλειστηριασμού ερήμην του. Με αποτέλεσμα τη Παρασκευή δικαστικός κλητήρας να απαιτήσει τα κλειδιά του διαμερίσματος για να προχωρήσει σε αλλαγή κλειδαριάς.

Μετά από παρέμβαση σωματείων και φορέων τόσο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά όσο και της περιοχής του Κερατσινίου ο δικαστικός κλητήρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Διαμηνύουμε σε κάθε κατεύθυνση, στην κυβέρνηση, στους τραπεζίτες και σε κάθε παρατρεχάμενο τους ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πέσει στα νύχια τους.

Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε την πάλη μας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει αυτήν των προηγούμενων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά είναι και θα παραμείνει το αποκούμπι για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνεργο, για κάθε συνταξιούχο, που το έχει ανάγκη και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}