Τσουνάμι: Περισσσότεροι από 1.000 πλειστηριασμοί μόνο σήμερα

 19/06/2024    01 : 50 : 12
πλειστηριασμοι
70 / 100

Εσύ τρως ακόμα το παραμύθι ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί;;;

“Επώνυμοι” πλειστηριασμοί ανάμεσα στους μαζικούς πλειστηριασμούς που γίνονται καθημερινά. Διαβάστε τι μεταδίδει το newmoney.gr γι΄αυτούς:

Ένα βαρύ «δημοσκοπικό» σφυρί

Ανάμεσα στους περισσότερους από 1.100 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί για τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ξεχωρίζουν τρεις που έχουν ένα «άρωμα» δημοσκοπήσεων. Και τούτο καθώς αφορούν ακίνητα οικογένειας που έχει συνδέσει το όνομά της με μια από τις πιο γνωστές εταιρείες ερευνών κοινής γνώμης.

Οι πλειστηριασμοί αφορούν τρία ακίνητα στην Εκάλη, για τα οποία η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς είναι 3,22 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για δύο οικόπεδα, άρτια και οικοδομήσιμα, επί της οδού Ρόδων. Το πρώτο έχει έκταση 1.101,28 τ.μ., εντός του οποίου υπάρχει διώροφη κατοικία, ενώ το δεύτερο είναι 1.125 τ.μ. Οι τιμές εκκίνησης για αυτά έχουν οριστεί σε 1,29 εκατ. ευρώ και 1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Το τρίτο οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Μιμόζας, επίσης στην Εκάλη, έχει έκταση 1.125 τ.μ. και μέσα υπάρχει ισόγεια οικία. Η τιμή εκκίνησης για αυτό είναι 930.000 ευρώ. Επισπεύδουσα είναι η doValue ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «Cairo III Finance Designated Activity Company» (ειδική διάδοχος της Eurobank). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία αντιμετωπίζει ταμειακές και κεφαλαιακές δυσκολίες, ωστόσο, με βάση όσα αναφέρονται στις τελευταίες οικονομικές καταστάσεις, έχει ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της προς τις τράπεζες και το Δημόσιο.

«Κληρώνει» για δεύτερη φορά το ακίνητο της Ελευθεροτυπίας

Και αφού είμαστε σε πεδίο πλειστηριασμών να πούμε πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το βιομηχανικό συγκρότημα της Ελευθεροτυπίας στο Κορωπί που βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό στις 30/11. Στην αγορά ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές που μένει να φανεί εάν θα προχωρήσουν σε προσφορά. Το ακίνητο που βρίσκεται σε κομβική περιοχή στο Κορωπί, καλύπτει έκταση 42.097 τ.μ. και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης στα 8,2 εκατ. ευρώ (σ.σ. πρόκειται για τον δεύτερο πλειστηριασμό), ενώ οι εγκαταστάσεις είναι σε άψογη κατάσταση λόγω της αδιάλειπτης φύλαξης. Πρόκειται για τη δεύτερη πράξη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Ελευθεροτυπίας. Προηγήθηκε η πώληση του κτιρίου της Μίνωος 10-16 όπου στεγάζονταν τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας.

Σήμερα στεγάζεται η πολυεθνική Webhelp. Είχε αγοραστεί το 2018 από την Value Τουριστική και ανακαινίστηκε πλήρως από τη Dimand, η οποία το μετέτρεψε σε υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο.

……………………………………………………………………………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}