Πλειστηριασμοί: Το 4στερο ξενοδοχείο στο Μέτσοβο και τα ακίνητα του Β. Καραπιάλη

 18/05/2024    06 : 32 : 33
pleisthriasmoi 1
67 / 100

Στην περιπέτεια των πλειστηριασμών έχουν μπλεχτεί μια σειρά από ακίνητα μεταξύ των οποίων και μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Μέτσοβο καθώς και δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες του πρώην παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραπιάλη.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο La Munte Mountain Resort το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας, το Μέτσοβο έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πλειστηριασμών καθώς έχει προγραμματιστεί στις 26 Απριλίου – εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας – προσπάθεια για την ηλεκτρονική του εκποίηση.

Με την τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στο ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ, επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία όπως προκύπτει μέσα από το διαδίκτυο, επί του παρόντος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και βρίσκεται στην περιοχή Ανηλίου ενώ απέχει μόλις 100 μέτρα από την πλατεία του οικισμού καθώς και 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Μετσόβου.

La Munte Mountain Resort

Το τουριστικό κατάλυμα είναι κατασκευασμένο σε ένα οικόπεδο επιφάνειας 1.500 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 484 τ.μ., από πρώτο όροφο επιφάνειας 440,72 τ.μ. καθώς και από δύο υπόγεια συνολικής επιφάνειας 1.060 τ.μ..

Τα διαμερίσματα του Β. Καραπιάλη στην Λάρισα
Το όνομα ενός ακόμη παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή έχει μπλεχτεί στην περιπέτεια των πλειστηριασμών. Συγκεκριμένα, πλησιάζει η ώρα της κρίσης για δύο διαμερίσματα στην Λάρισα τα οποία ανήκουν στον Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος ξεχώρισε για το ταλέντο του, διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ.

Έτσι λοιπόν, στις 22 Φεβρουαρίου-εφόσον δεν τεθεί σε αναστολή-είναι δρομολογημένο να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί για δύο διαμερίσματα καθώς και δύο θέσεις πάρκινγκ σε πολυκατοικία που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, απέχοντας μόλις 500 μέτρα από την πλατεία Ταχυδρομείου και 700 μέτρα από την κεντρική πλατεία Δημάρχου Σάπκα.

καραπιαλης

Η διαδικασία στρέφεται εναντίον του γνωστού ποδοσφαιριστή ενώ επισπεύδεται από την doValue Greece.

Το ακριβότερο εκ των δύο αφορά σε μια οριζόντια ιδιοκτησία του εβδόμου ορόφου, επιφάνειας 97,8 τ.μ. (μεικτή επιφάνεια 120,55 τ.μ.) για την οποία η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 137.000 ευρώ.

Το δεύτερο διαμέρισμα εντοπίζεται, επίσης, στον έβδομο όροφο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, έχει καθαρή επιφάνεια 94,6 τ.μ. (μεικτή 116,6 τ.μ.) ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 125.000 ευρώ.

Επιπλέον, βγαίνουν και δύο θέσεις στάθμευσης με την τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στις 8.000 ευρώ η κάθε μια.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}