Πλειστηριασμοί: Τα ξενοδοχειακά και βιομηχανικά σφυριά που έρχονται

 22/07/2024    08 : 21 : 49
pleisthriasmoi 1
72 / 100

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί Σεπτέμβρης 2023: Τα 4άστερα ξενοδοχεία που βγαίνουν στο «σφυρί»

Αντιμέτωπα με το ηλεκτρονικό “σφυρί” θα βρεθούν -εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια ενέργεια για την αποτροπή της διαδικασίας- μια σειρά από γνωστά τετράστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο. Κάποιες από αυτές τις μονάδες βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία, ενώ άλλες έχουν ήδη κατεβάσει ρολά, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και καταλύματα που βγαίνουν για δεύτερη ή και τρίτη φορά στο σφυρί.

Το “Lesse Hotel” στη Χαλκιδική
Ξανά στο “σφυρί”, μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς και με μειωμένη τιμή προσφοράς θα βγει στις 29 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο “Lesse Hotel” στην Χαλκιδική. Ο πλειστηριασμός, που στρέφεται κατά της “Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Λεσσέ”, έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα 3,36 εκατομμύρια ευρώ, από 4,2 εκατ. στους δύο προηγούμενους πλειστηριασμούς. Το “σφυρί”, με επισπεύδουσα την Do Value Greece, αφορά συγκεκριμένα έναν αγρό κείμενο στη θέση “Αμπαρίτσα”, στην περιοχή Χανιώτη, έκτασης 6.175 τ.μ., και έναν αγρό κείμενο στην ίδια θέση, έκτασης, 3.300 τ.μ. Οι δύο παραπάνω αγροί, καθότι συνεχόμενοι, αποτελούν έναν ενιαίο αγρό, εκτάσεως, μέτρων τετραγωνικών 9.475 τ.μ. Επί του ως άνω ενιαίου αγρού έχει κτιστεί η ξενοδοχειακή μονάδα, που αποτελείται από πέντε κτίρια.

Το “Αντωνιάδης” στην Καλαμπάκα
Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βγει για μια ακόμη φορά στο σφυρί ένα από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα, το “Αντωνιάδης”. Το “Αντωνιάδης” είναι 4 αστέρων, είναι ένα ξενοδοχείο πόλης κλασικού τύπου, δυναμικότητας 98 δωματίων και 174 κλινών, το οποίο αποτελείται από τρεις κτιριακούς όγκους ενοποιημένους και χτισμένους σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από το 1987 ως το 2009. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι 4.764 τ.μ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από τρία επιμέρους κτίρια, έχει με βάση την άδεια συνολικά 64 δίκλινα δωμάτια, 23 μονόκλινα δωμάτια, μία σουίτα και τρία δωμάτια για Α.ΜΕ.Α., ενώ φαίνεται ότι εντός του όγκου της στέγης του ενός κτιρίου έχουν δημιουργηθεί και άλλα δωμάτια καθ’ υπέρβαση της άδειας. Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 3,28 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα είναι η Special Financial Solutions, ενώ η κατάσχεση επιβλήθηκε για ποσό 800.000 ευρώ, ως μέρος συνολικής απαίτησης ύψους 8,1 εκατ. ευρώ.

Το “Five Senses Hotel” στις Γούρνες
Την υψηλότερη τιμή εκκίνησης, ήτοι τα 5,89 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζει το “Five Senses Hotel” στις Γούρνες Ηρακλείου. Το 4άστερο ξενοδοχείο, το οποίο, όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, πλέον έχει σταματήσει να λειτουργεί, είναι αντιμέτωπο με διπλό σφυρί, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο ξεχωριστοί πλειστηριασμοί εις βάρος της ιδιοκτήτριας, στις 6 και στις 20 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πλειστηριασμός της 6ης Σεπτεμβρίου είχε αρχικά τιμή εκκίνησης τα 3,13 εκατ. ευρώ, ωστόσο κατόπιν υπήρξε διόρθωση στα 5,89 εκατ.

Το συγκρότημα προήλθε από τη συνένωση 2 επιμέρους ξενοδοχείων και πλέον αποτελούν ένα ενιαίο λειτουργικά συγκρότημα. Το συγκρότημα εντοπίζεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τη θάλασσα, σε μια περιοχή με σημαντική τουριστική δραστηριότητα. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου ανέρχεται στα 9.014,59 τ.μ. Σε αυτή την έκταση κατασκευάστηκαν το (άλλοτε) ξενοδοχείο Gouves Mare με δυναμικότητα 27 δωμάτια και 51 κλίνες και το (άλλοτε) ξενοδοχείο Gouves Sea, που λειτουργούσε με δυναμικότητα 34 δωμάτια με 76 κλίνες, συνενώθηκαν λειτουργικά από το 2017 σε ένα ενιαίο συγκρότημα υπό τον διακριτικό τίτλο Gouves Sea Hotel, κλασικού τύπου, κατηγορίας 4 αστέρων ενώ αθροιστικά η δυναμικότητα ανέρχεται σε 68 δωμάτια με 193 κλίνες. Πριν περίπου 3 χρόνια, λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή, το ξενοδοχείο πλημμύρισε σε ένα μέρος του και υπέστη σοβαρές ζημιές.

ξενοδοχεια

To “Chora Resort” στην Φολέγανδρο
Με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.509.000 ευρώ και επισπεύδουσα την Cepal, έχει προγραμματιστεί να πλειστηριαστεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 το “Chora Resort” στην Φολέγανδρο. Ο πλειστηριασμός αφορά συγκεκριμένα ένα γήπεδο εκτάσεως τριών στρεμμάτων – κατά τον τίτλο κτήσεως – που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια της Κοινότητας Χώρας Φολεγάνδρου, επί της κοινοτικής οδού Χώρας-Καραβοστάση.

Επί του ανωτέρου αγρού, επιφανείας 3.201,31 τ.μ., έχει ανεγερθεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα με την επωνυμία “Chora Resort”, το οποίο έχει συνολικό εμβαδό 1.266,98 τ.μ. και αποτελείται από κτίριο Α’ εμβαδού 215,44 τ.μ., κτίριο Β’ εμβαδού 402,06 τ.μ., κτίριο Γ’ εμβαδού 211,41 τ.μ. και κτίριο Δ’ εμβαδού 275,51 τ.μ., κτίριο Ε’ εμβαδού 107,95 τ.μ. και κτίριο Ζ’ εμβαδού 54,41 τ.μ.

Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι 4 αστέρων και έχει δυναμικότητα 24 δωμάτια και 45 κλίνες, Ο περιβάλλων χώρος είναι διαμορφωμένος με πλακοστρώσεις και διαθέτει περίφραξη από μαντρότοιχους στα όρια του οικοπέδου, διαμορφωμένες θέσεις στάθμευσης κ.ά. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα 320 τ.μ., ενώ πλησίον της πισίνας έχει διαμορφωθεί υπαίθριος χώρος εστιατορίου με πέργκολα. Όπως αναφέρεται στην έκθεση εκτιμητή, το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, έχει πολύ καλή αρχιτεκτονική, συντήρηση και κατάσταση.

To “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο
Στις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το σφυρί για το 4 αστέρων ξενοδοχείο “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο. Με την τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στο ποσό των 1,44 εκατ. ευρώ, επισπεύδουσα είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία όπως προκύπτει μέσα από το διαδίκτυο, επί του παρόντος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και βρίσκεται στην περιοχή Ανηλίου ενώ απέχει μόλις 100 μέτρα από την πλατεία του οικισμού καθώς και 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Μετσόβου.

Το τουριστικό κατάλυμα είναι κατασκευασμένο σε ένα οικόπεδο επιφάνειας 1.500 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 484 τ.μ., από πρώτο όροφο επιφάνειας 440,72 τ.μ. καθώς και από δύο υπόγεια συνολικής επιφάνειας 1.060 τ.μ. Το ακίνητο λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο κλασικού τύπου – 20 δωματίων και 38 κλινών.

Πλειστηριασμοί: Η ΕΛΦΙΚΟ και τα άλλα “βαριά” βιομηχανικά “σφυριά” του φθινοπώρου

“Δεύτερη ευκαιρία” αναζητούν μέσα από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βιομηχανικά ακίνητα άλλοτε κραταιών ελληνικών επιχειρήσεων. Πολλά από αυτά τα κτίρια, όπως οι εγκαταστάσεις της ΑΒΕΞ και της Κλωστήρια Πλεκτήρια Αθηνών, βγαίνουν για δεύτερη ή και τρίτη φορά στο “σφυρί”, καθώς οι αρχικοί πλειστηριασμοί δεν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αγοραστών.

Ένα από τα “βαριά” βιομηχανικά “σφυριά” του φθινοπώρου είναι εκείνο που έχει προγραμματιστεί εις βάρος της βιομηχανίας υφασμάτων ΕΛΦΙΚΟ, που κάποτε αποτελούσε μία από τις πιο δυνατές ελληνικές εταιρείες στον χώρο των βαφείων – φινιριστηρίων.

Η ΕΛΦΙΚΟ, με έδρα το Σχηματάρι, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1973 αρχικά με την επωνυμία “Αφοι Κουκουλία Α.Ε.Ε.” και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε ΕΛΦΙΚΟ Α.Ε. Η εταιρεία αρχικά δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά στην παραγωγή βαμβακερών και συνθετικών υφασμάτων, ωστόσο το 1976 επέκτεινε τη δραστηριότητά της στον τομέα βαφής και εξευγενισμού των υφασμάτων. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι η ΕΛΦΙΚΟ ήταν επίσης ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ειδών ένδυσης για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η εταιρεία τελεί υπό εκκαθάριση τα τελευταία δέκα χρόνια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο ανακοινώθηκε πως αποφασίστηκε παράταση της διάρκειας της εκκαθάρισης για πέντε έτη, ήτοι μέχρι την 3.7.2027, “λόγω της πιθανότητας εκποίησης των ακινήτων της εταιρείας και καλύψεως των οφειλών της εταιρείας στο μεγαλύτερο και δυνατό επίπεδο, εν μέσω της βελτίωσης του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό στο ΓΕΜΗ για το ένατο έτος εκκαθάρισης της εταιρείας (χρήση από 4-7-2021 έως 3-7-2022), η ΕΛΦΙΚΟ παρουσίασε κύκλο εργασιών 650 ευρώ, έναντι μηδενικού τζίρου της προηγούμενης χρήσης. Τα έξοδα εκκαθάρισης της εταιρείας ανήλθαν στο ποσό των 64.156,60 ευρώ. Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η οικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν κρίνεται ικανοποιητική, ενώ υπάρχουν σημαντικές ζημιές της κλεισμένης και των προηγουμένων χρήσεων συνολικού ύψους ζημιών -8.764.014,22 ευρώ. Τα ίδια κεφάλαια κατά την 3-7-2022 ήταν αρνητικά και ανέρχονταν σε -3.881.187,37 ευρώ, από -3.817.650,77 ευρώ. Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας έφτανε στο τέλος της ανωτέρω χρήσης σε 9,26 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΦΙΚΟ ήταν επί πολλά χρόνια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ κάποια στιγμή φέρεται πως είχε μπει στο επενδυτικό “μικροσκόπιο” του ομίλου Λαυρεντιάδη, κάτι που, ωστόσο, διαψεύστηκε. Αργότερα, η μετοχή της εταιρείας τέθηκε σε καθεστώς επιτήρησης, ενώ το 2012 το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε την διαγραφή της, “λόγω ετήσιων συνολικών εσόδων μικρότερων των 2 εκατ. ευρώ”. Το 2013, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΦΙΚΟ αποφάσισε τη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας.

Το “σφυρί”
Κατά της ΕΛΦΙΚΟ έχουν προγραμματιστεί δύο πλειστηριασμοί τον Νοέμβριο, με αντικείμενο το ίδιο ακίνητο, και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα. Ο πρώτος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου, έχει ιδιώτη επισπεύδοντα και τιμή εκκίνησης τα 2.390.000 ευρώ. Ο δεύτερος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου, έχει επισπεύδουσα τη Eurobank και τιμή εκκίνησης τα 2.369.000 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός αφορά συγκεκριμένα το εργοστάσιο επεξεργασίας υφασμάτων της εταιρείας στη θέση ‘’Παληάμπελα’’, παρά το 62ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, επί της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας. Πρόκειται για ένα σύνολο 17 όμορων αγροτεμαχίων επί των οποίων είναι εγκατεστημένο ένα εργοστάσιο επεξεργασίας υφασμάτων (βαφείο – φινιριστήριο). Η συνολική επιφάνεια κάλυψης των κτιρίων είναι περίπου 9.578 τ.μ. και 2.830 τ.μ. είναι οι επιφάνειες των ορόφων. Περίπου 400 τ.μ. είναι οι χώροι γραφείων. Όπως αναφέρεται στην έκθεση εκτιμητή, η ποιότητα – συντήρηση των κτιρίων είναι μέτριου βαθμού. Το εργοστάσιο δεν λειτουργεί και διαθέτει έντονα στοιχεία εγκατάλειψης. Ο περιβάλλων χώρος εκτός της περιτοίχισης περιλαμβάνει χώρο με ικανό αριθμό θέσεων στάθμευσης οχημάτων, εντούτοις φέρει έντονα τα ίχνη εγκατάλειψης.

Μύλοι Βλαχογιάννη
Στις 20 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να τεθούν σε πλειστηριασμό και οι εγκαταστάσεις μιας από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο των αλεύρων, της Μύλοι Αφοί Ν. Βλαχογιάννη Α.Ε. Ως τιμή εκκίνησης έχει οριστεί το 1.538.000 ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Το ακίνητο βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή της κτηματικής περιφέρειας της τ.κ. Διάβας, και συγκεκριμένα στη θέση “Καναβοτόπια”. Η ευρύτερη περιοχή του εκτιμωμένου βρίσκεται βορειοδυτικά της πόλης των Τρικάλων και δυτικά της πόλης της Καλαμπάκας.

Το αγροτεμάχιο του εκτιμώμενου ακινήτου έχει εμβαδό 11.311,92 τ.μ. και προήλθε από τη συνένωση αγροτεμαχίων. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, έχει πρόσωπο στην επαρχιακή οδό Καλαμπάκας-Δίαβας και σε αγροτική οδό. Εντός του γηπέδου υπάρχει βιομηχανικό συγκρότημα κτιρίων και εγκαταστάσεις που κατασκευάσθηκαν σταδιακά: 1) Κτίριο παλαιού κυλινδρόμυλου: Αφορά το διώροφο κτίριο του παλαιού μύλου αποτελείται από ημιυπόγειο και δύο ορόφους, και αποτελεί τον κύριο βιομηχανικό χώρο, αποθηκευτικό χώρο σίτου, γραφεία και βοηθητικούς χώρους. Η συνολική επιφάνεια είναι 605,00 τ.μ., 2) Κτίριο νέου κυλινδρόμυλου: Αφορά το νεότερο κτίριο και αποτελείται από τέσσερις ορόφους με υπόγειο, εμβαδού 862,50 τ.μ. ανά όροφο, και συνολικού εμβαδού 3.450 τ.μ., 3) Μεταλλικό κτίριο 1, 4) Μεταλλικό κτίριο 2, 5) Συγκρότημα δέκα μεταλλικών αποθηκών (silos) τα οποία έχουν χωρητικότητα 1500 τόνους το καθένα. Επίσης κατασκευάστηκαν και τέσσερις μικρότερες αποθήκες χωρητικότητας 200 τόνων η καθεμία. Οι αποθήκες καλύπτουν συνολικά επιφάνεια 2000 τ.μ., 6) Λοιπά βοηθητικά κτίρια και εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μύλοι Αφοί Ν. Βλαχογιάννη είναι ενεργή, ενώ σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό στο ΓΕΜΗ, η εταιρεία εμφάνισε στην χρήση 2019 κύκλο εργασιών 481.358,81 ευρώ, από 496.725,70 ευρώ το 2018 και καθαρά κέρδη 187.769,42 ευρώ, έναντι 78.931,27 ευρώ.

πλειστηριασμοι1

Ελληνική Ρίζα
Αντιμέτωπη με τετραπλό πλειστηριασμό θα βρεθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων Ελληνική Ρίζα Α.Ε., στην οποία συμμετέχει ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης. Ο ένας εκ των τεσσάρων πλειστηριασμών, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,064 εκατ. ευρώ, αφορά βιομηχανικό κτίριο διαλογητήριο – ψυγείο, το οποίο βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Δοβράς του Δήμου Βέροιας. Το γήπεδο έχει συνολική επιφάνεια 26.221 τ.μ., ενώ το κτίριο αποτελείται από δύο διακεκριμένα κτίρια, το κτίριο του διαλογητηρίου και των ψυγείων που είναι σε επαφή μεταξύ τους μέσω στεγασμένου διαδρόμου. Οι υπόλοιποι πλειστηριασμοί αφορούν μια αποθήκη 750 τόνων (με τιμή πρώτης προσφοράς τις 62 χιλ. ευρώ) και μια αποθήκη 900 τόνων (με τιμή πρώτης προσφοράς τις 74,5 χιλ. ευρώ) στην κτηματική περιοχή της Μελίκης, στην τοποθεσία “Πάνσα Κερα μαριώ”, καθώς και ένα ισόγειο βιοτεχνικό κτίσμα (διαλογητήριο φρούτων), εμβαδού 2.640 τ.μ. (με τιμή πρώτης προσφοράς τις 370,5 χιλ. ευρώ).

ΑΒΕΞ
Ένα από τα πιο “βαριά” σφυριά είναι αυτό που στρέφεται κατά της πτωχευμένης βιομηχανίας ξύλου ΑΒΕΞ. Πρόκειται για επαναληπτικό πλειστηριασμό που αφορά τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών στην Τ.Κ. Αγίου Στεφάνου της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ο πλειστηριασμός που διενεργήθηκε στις 28 Ιουλίου, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 4.344.000 ευρώ, ήταν άγονος κι έτσι έχει προγραμματιστεί νέος για τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, με την τιμή εκκίνησης σημαντικά μειωμένη στα 3.258.000 ευρώ. Στο οικόπεδο αυτό υπάρχουν σήμερα διάφορα κτίσματα, όπως ανοιχτές και κλειστές αποθήκες, κτίριο γραφείων κ.ά. Επισημαίνεται ότι κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το ακίνητο δεν χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά από τα κτίρια να είναι παραβιασμένα και τμήματα στέγης κτιρίων ετοιμόρροπα ή εν μέρει πεσμένα.

Θυμίζουμε ότι άλλο ακίνητο την πρώην ΑΒΕΞ, στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων, απέναντι από το νέο λιμάνι της πόλης, είχε αποκτηθεί από την Ten Brinke στο τέλος του 2020 και πλέον εκεί σήμερα κατασκευάζεται το νέο retail park από την Ten Brinke τον Όμιλο Φουρλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΒΕΞ κατείχε σημαντική θέση στη βιομηχανική ιστορία της Πάτρας, ενώ ήταν από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις που προχώρησαν σε βιομηχανική παραγωγή προϊόντων ξύλου. Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2012, η εταιρεία πτώχευσε.

Κλωστήρια Πλεκτήρια Αθηνών
Για τις 22 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί επαναληπτικός πλειστηριασμός και για τις εγκαταστάσεις της Κλωστήρια Πλεκτήρια Αθηνών στις Αχαρνές, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,8 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ενιαίο αγροτεμάχιο, εκτός σχεδίου πόλεως και εντός ζώνης, στη θέση “Σπηλιά Γκατζάνα”. Το άνω ενιαίο αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 15.961,91 τ.μ. προέκυψε από την συνένωση τεσσάρων επί μέρους όμορων αγροτεμαχίων. Εντός του γηπέδου έχει ανεγερθεί τμηματικά βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής κλωστών και πλεκτών, αποτελούμενο από τρία ανεξάρτητα κτίρια εν σειρά και μικρότερες υποστηρικτικές εγκαταστάσεις.

Palmie Catering
Για τις 22 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός και για τις εγκαταστάσεις της Palmie Catering στον Αυλώνα Αττικής. Η Palmie Catering ανήκει στον όμιλο Κουτρουλιά, ο οποίος λειτουργεί την αλυσίδα καφέ και εστίασης Palmie bistro. Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς πλειστηριασμούς οι οποίοι αφορούν την πλήρη κυριότητα σε ποσοστό 100% συγκροτήματος εκ δύο βιομηχανικών κτηρίων και ενός κτιρίου γραφείων και ενός όμορου γηπέδου, εντός του Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙ.ΠΑ.), στη θέση “Άγιος Θωμάς” του Δήμου Ωρωπού. Ο ένας πλειστηριασμός αφορά οικόπεδο 8 στρεμμάτων και συγκρότημα κτιρίων με συνολική δομημένη επιφάνεια 2.449,43 τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, τα κτίρια είναι σε καλή κατάσταση συντήρησης και καλής ποιότητας κατασκευής. Η τιμή πρώτης προσφοράς για αυτό το ακίνητο έχει οριστεί στις 975.000 ευρώ. Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά όμορο ασκεπές οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης κατά τον τίτλο κτήσης 14.221,86 τ.μ. που βρίσκεται και αυτό εντός του ΒΙ.ΠΑ. Αυλώνος. Για το συγκεκριμένο η αρχική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στις 185.250 ευρώ.

ΣΕ.ΒΙ.Π
Για τις 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ένας πλειστηριασμός κατά της “Ανώνυμης Εταιρίας Επιπλοξυλουργών Βιοτεχνών Πάτρας” (ΣΕ.ΒΙ.Π Α.Ε.), με επισπεύδουσα την Intrum και τιμή πρώτης προσφοράς τις 927 χιλιάδες ευρώ. Ο πλειστηριασμός αφορά ένα οικόπεδο με τα των εντός αυτού κτιρίων, το οποίο βρίσκεται στην Κάτω Οβρυά Πατρών της περιφέρειας του Δήμου Πατρέων, εντός του οικισμού Οβρυάς και στη διασταύρωση των οδών Ηλείας αριθ. 48 και Καλαβρύτων, εμβαδού του οικοπέδου 6.989,99 τ.μ. Εντός του οικοπέδου έχει ανεγερθεί κτίριο, το οποίο διαθέτει δύο ορόφους στην ανατολική του πλευρά με ισόγειο εμπορικό κατάστημα και χώρο γραφείων στον α’ όροφο, ενώ στη δυτική του πλευρά το κτίριο αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο, με μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος και χρήση παραγωγής και αποθήκευσης.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}