Πλειστηριασμοί: Η κινητοποίηση στη Κυψέλη ανέστειλε προσωρινά το ξεσπίτωμα της 62χρονης άνεργης!

Κυριακή 09/12/2023    01 : 13 : 16
Πλειστηριασμοι2
64 / 100

Μια ακόμη νίκη για το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, καθώς, μετά από δυναμική κινητοποίηση απετράπη η έξωση άνεργης από το σπίτι της στην Κυψέλη.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής αλληλέγγυοι, μέλη φορέων και συλλογικοτήτων, αλλά και κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Υακίνθου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής και του ΠΑΜΕ.

Θυμηθείτε σχετικά εδώ: 

Αλητεία: Πετάνε στο δρόμο άνεργη για οφειλή 40.000€ από δάνειο σε ελβετικό φράγκο!

Απόπειρα έξωσης δεν έγινε, ωστόσο δικαστικός κλητήρας εμφανίστηκε δίνοντας στην γυναίκα διορία δέκα ημερών για να αποχωρήσει από την κατοικία της, που έχει χάσει σε πλειστηριασμό.

«Θα τους σταματήσουμε! Είναι χιλιάδες οι επαγγελματίες που βρίσκονται στην ίδια θέση» σημείωνε ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, τονίζοντας ότι «στέκεται δίπλα σε κάθε τέτοια περίπτωση. Ήταν εκεί όταν πήγαν τα κοράκια να πάρουν το σπίτι της συναδέλφισσας την πρώτη φορά και με την δυναμική κινητοποίηση αποτράπηκε. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}