Πλειστηριασμοί-εξώσεις: Με τη συνδρομή της αστυνομίας πέταξαν στο δρόμο τον 81χρονο ΑμεΑ στα Φλογητά για να πάρει το σπίτι Σκοπιανός!

 14/04/2024    05 : 29 : 31
φλογητα
71 / 100

Πλειστηριασμοί-εξώσεις: Με τη συνδρομή της αστυνομίας πέταξαν στο δρόμο τον 81χρονο ΑμεΑ στα Φλογητά για να πάρει το σπίτι Σκοπιανός!

Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μην το ξεχάσεις αυτό. Να ξέρεις και να θυμάσαι ότι ετοιμάζουν και τη δική σου σειρά….Δανειολήπτη έχεις δύναμη! Κατάλαβε το πριν είναι αργά!

Αυτοί το ξέρουν γι΄αυτό και δεν θα δεις τέτοια θέματα στα μεγάλα κανάλια. Σε θέλουν Τοτό. Πως να στο πούμε αλλιώς;;

Πραγματικότητα έγινε την Πέμπτη 4 Μαΐου η έξωση σε 81χρονο με αναπηρία από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, ο οποίος έχασε το σπίτι στο οποίο ζούσε σε πλειστηριασμό.

Δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με τη συνδρομή κλειδαρά άλλαξαν κλειδαριές στην οικία του ηλικιωμένου, που περνά στα χέρια αλλοδαπού νέου ιδιοκτήτη.

Θυμήσου και εδώ:

Απεγνωσμένος ΑμεΑ εγγυητής: «Ο Τσίπρας πούλησε τη Μακεδονία και ο Μητσοτάκης τα σπίτια μας. Μας πετάνε στο δρόμο Σκοπιανοί!»

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω», επανέλαβε πολλές φορές ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σε απόγνωση το πρωί βλέποντας ότι χάνει την περιουσία του.

Η ιστορία του ηλικιωμένου ανάπηρου, που έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου και όχι μόνο. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου. Από τις 150 χιλ. ευρώ, είχε μείνει το ποσό των 50 χιλ. ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών που τα πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

ΠΗΓΗ

……………………………………………….

«Δεν πήραμε ούτε τα ρούχα»

Άλλη μία περίπτωση ανάλγητης αντιμετώπισης από τα κοράκια των funds που προχώρησαν σε έξωση 81χρονου με κινητικά προβλήματα, έχοντας τη συνδρομή της αστυνομίας! Πριν ξημερώσει, είκοσι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέταξαν τον 81χρονο και την οικογένειά του έξω από το σπίτι του στα Φλογητά Χαλκιδικής, με την κόρη του να καταγγέλλει ότι δεν πρόλαβαν να μαζέψουν ούτε τα ρούχα τους.

«Ηρθαν πρωί πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», ανέφερε η κόρη του 81χρονου, Αναστασία, στην «Εφ.Συν».

Μάλιστα, όπως η ίδια καταγγέλλει ο νέος ιδιοκτήτης εγκατέστησε φύλακα ιδιωτικής εταιρείας security.

Η οικογένεια του 81χρονου έχασαν το σπίτι που διέμεναν λόγω αδυναμίας πλήρους αποπληρωμής δανείου ύψους 85.000 ευρώ. Ο 81χρονος, ο οποίος είχε χάσει το πόδι του σε εργατικό ατύχημα, κατόρθωσε να αποπληρώσει περισσότερη από τη μισή αρχική οφειλή, ωστόσο τα πανωτόκια είχαν φτάσει το συνολικό χρέος στα 150.000, με την οικογένεια να αδυνατεί να ανταποκριθεί περαιτέρω.

Το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ η οικογένεια προσπαθούσε να έρθει σε συμβιβασμό με την εισπρακτική εταιρεία στην οποία είχε πωληθεί το σπίτι.

«Προσπαθήσαμε να συμφωνήσουμε με τον αγοραστή να του δώσουμε το ποσό που έδωσε για να πάρει το ακίνητο, συν τα έξοδά του. Αναζητήσαμε κι έναν αγοραστή, δικό μας άτομο, γιατί εμείς δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα, ώστε να πάρει το σπίτι και να μείνουν οι παππούδες μέσα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Του κάναμε και πρόταση να αφήσει μόνο τον κάτω όροφο, αλλά δεν δεχόταν με τίποτα» ανέφερε η μεγάλη κόρη της οικογένειας.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος, με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω;» μονολογούσε ο 81χρονος άντρας, σύμφωνα με την «Εφ.Συν».

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………

Μην έχεις αυταπάτες πλέον. Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ. Μάλιστα στο έδειχναν λίγους μήνες πριν τις εκλογές για να προετοιμαστείς για αυτό που έρχεται! Γιατί σε προετοιμάζουν ότι θα βρεθείς στο δρόμο….

Πλειστηριασμοί: Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ! Με συνδρομή της αστυνομίας πέταξαν στο δρόμο οικογένεια στην Καλαμαριά

(Βίντεο) Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ: Η Αστυνομία πετάει έξω από το ξενοδοχείο τον ιδιοκτήτη του, κατ’ εντολή του δικαστικού επιμελητή

Πλειστηριασμοί-Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ: Έσπασαν τη πόρτα και πέταξαν στο δρόμο τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}