Πλειστηριασμοί-Εξώσεις: Οι άθλιες εικόνες αλά Ισπανία είναι εδώ…

 29/09/2023    03 : 38 : 26
ματ
63 / 100

Οι εικόνες που έπαιξαν στα μέσα ενημέρωσης με την επιχείρηση έξωσης μιας οικογένειας στα Πατήσια, πέρα και ξέχωρα από πολιτικές τοποθετήσεις είναι γροθιά στο στομάχι.

Γράφει ο bomber

Η εικόνα των αστυνομικών με τον τροχό να κόβουν την πόρτα του σπιτιού για να απομακρύνουν τη μάνα με τις δύο κόρες δεν τιμά ούτε τον πολιτικό ούτε το νομικό πολιτισμό μας. Είναι εικόνες που μας απομακρύνουν από τις αρχές της δημοκρατίας και από το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Για 800 ευρώ χρέος να ξεσπιτώνονται άνθρωποι εν μέσω καύσωνα και πυρκαγιών; Ακόμα κι αν δεν είναι 800 ευρώ, αλλά και παραπάνω. Δεν έχει σημασία το ποσό. Να στέλνει το κράτος μια διμοιρία των ΜΑΤ και 3 πυροσβεστικά για να ξεσπιτώσουν μια γυναίκα που είναι μόνη της; Τρία οχήματα της πυροσβεστικής την ώρα που καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα και δεν έχουμε εναέρια και επίγεια μέσα να σβήσουν τις φωτιές;

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Είναι κατάντια. Και επαναλαμβάνουμε δεν μας ενδιαφέρει καμία πολιτική σπέκουλα. Είναι άθλιες εικόνες που σφίγγουν το στομάχι όλων των Ελλήνων.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}