Πλήθος πόρνες στο Νταβός για τις ανάγκες της παγκόσμιας ελίτ…

 21/06/2024    05 : 58 : 51
davos prostitutes
67 / 100

Η παγκόσμια ελίτ που συμμετέχει στην ετήσια σύνοδο κορυφής του Νταβός προκειμένου (όπως λέει) να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου – συμπεριλαμβανομένης της ανισότητας των φύλων – τροφοδοτεί μια έξαρση της πορνείας στην ελβετική πόλη-θέρετρο.

Η ζήτηση για σεξουαλική εργασία εκτοξεύεται κάθε χρόνο στη συνάντηση των ηγετών και των μεγιστάνων των επιχειρήσεων που πετάνε από όλο τον κόσμο με τα ιδιωτικά ή νοικιασμένα τους τζετ για να τρίβονται μεταξύ τους.

Οι συνοδοί διαμένουν στα ίδια ξενοδοχεία με τα ισχυρά αφεντικά και τους υπαλλήλους τους κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συνόδου κορυφής, η οποία ξεκίνησε στις 16 Ιανουαρίου.

Μια εργάτρια του σεξ με το όνομα Λιάνα είπε ότι ντύνεται με επαγγελματικά ρούχα, ώστε να μην ξεχωρίζει μεταξύ των στελεχών, παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία.

Είπε στην Bild ότι βλέπει τακτικά έναν Αμερικανό που επισκέπτεται την Ελβετία πολλές φορές το χρόνο και είναι ανάμεσα στους 2.700 συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Η Λιάνα χρεώνει περίπου 700 € για μια ώρα και 2.300 € για όλη τη νύχτα, συν τα έξοδα ταξιδιού.

Ο διευθυντής μιας υπηρεσίας συνοδείας στο Aargau, 100 μίλια μακριά από την κορυφή, λέει ότι έχει ήδη λάβει 11 κρατήσεις και 25 ερωτήματα – και αναμένει πολλές άλλες να ακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα.

Είπε στο 20 Minuten: «Κάποιοι κάνουν επίσης κράτηση για συνοδούς για τον εαυτό τους και τους υπαλλήλους τους για πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου».

Η Salome Balthus (στη φωτό), εργαζόμενη του σεξ και συγγραφέας, έγραψε στο Twitter: «Ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του #WWF σημαίνει να κοιτάς τα όπλα των φρουρών ασφαλείας στο διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 π.μ. – και μετά να μοιράζεσαι μαζί τους τις σοκολάτες από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις τους πλούσιους… #Davos # WEF.

Η 36χρονη μένει σε ξενοδοχείο κοντά στο Νταβός καθ’ όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι πελάτες με επιρροή.

Προειδοποίησε: «Πιστέψτε με, δεν θέλετε να μπείτε σε δικαστικές διαμάχες μαζί τους».

Το 2020, μια έρευνα από του The Times βρήκε ότι τουλάχιστον 100 ιερόδουλες ταξιδεύουν στο Νταβός για τη σύνοδο κορυφής σύμφωνα με έναν Ελβετό αστυνομικό.
Ένας επίσημος οδηγός για το φόρουμ είπε ότι πήρε μια εργάτρια του σεξ η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε αναγκαστεί από το «αφεντικό» της να κοιμηθεί με έναν μεγαλύτερο πελάτη σε ένα ξενοδοχείο αντιπροσώπων.

Κατά τα άλλα, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη φετινή σύνοδο κορυφής είναι ο πόλεμος της Ουκρανίας, τα παγκόσμια ποσοστά πληθωρισμού, η κλιματική αλλαγή και η ανισότητα, κι αν δεν… “μαμήσει” η παγκόσμια ελίτ, προφανώς δεν κατεβάζει καλές ιδέες πως θα “μαμήσει” και όλους τους άλλους, δηλαδή εμάς, για να μας υποβάλλουν τι θα φάμε, τι θα πιούμε, που θα κοιμηθούμε και πόσο θα κρυώσουμε το χειμώνα.

Παρούσα ήταν και η πόρνη πολυτελείας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και φωτογραφήθηκε με τον Alain Berset, πρόεδρο της Ελβετίας, την εταίρα Olena Zelenska, Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, και τον διεστραμμένο ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, που τελικά δεν είναι άρρωστος όπως κάποιοι είπαν, καθώς… κακό σκυλί ψόφο δεν έχει…

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}