Πασίγνωστη συμβολαιογράφος και ιδιώτες σε κύκλωμα αρπαγής περιουσίας

 02/12/2023    11 : 24 : 15
κυκλωμα
70 / 100

Πασίγνωστη συμβολαιογράφος και ιδιώτες σε κύκλωμα αρπαγής περιουσίας! Ανήμπορη και αγράμματη ηλικιωμένη υπέγραψε πωλητήριο του σπιτιού της ενώ νόμιζε (!) ότι δίνει πληρεξούσιο για να παίρνει ένας “καλός άνθρωπος” την σύνταξη της.

Του Άρη Σπίνου

Η δικογραφία που ήδη έχει σχηματιστεί περιγράφει την δράση πασίγνωστης Συμβολαιογράφου, που ξεγέλασε με την βοήθεια 2 γειτόνων της μια ηλικιωμένη που τους εμπιστεύτηκε. Ανήμπορη και αγράμματη η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις έφυγε από την ζωή η αδερφή της και δεν είχε πλέον άνθρωπο να την εξυπηρετήσει πίστεψε την “καλοσύνη” που της πούλησαν 2 γείτονες και τους έδωσε το δικαίωμα με την υπογραφή της να την εκπροσωπούν στην τράπεζα για να κάνει τις οικονομικές της συναλλαγές.

Το έγγραφο όμως που υπέγραψε δεν ήταν ένα πληρεξούσιο αλλά τα συμβόλαια πώλησης μιας πολυτελούς κατοικίας έναντι ευτελέστατου ποσού! Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Λεπτομέρειες και ονόματα όταν ασκηθούν ποινικές διώξεις που θα γίνει σύντομα.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}