Παρακολούθηση Κουκάκη: Σχετίζεται και με τις αποκαλύψεις Πάτση;;

 27/03/2023    07 : 00 : 52
thanasis koukakis
70 / 100

Παρακολούθηση Κουκάκη: Πόσο τυχαίο τώρα να είναι αυτό και πόσο «επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια» είναι ένας δημοσιογράφος που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα μιας κυβέρνησης για να παρακολουθείται;

Αυτό που μαθαίνουμε ακόμα, είναι ότι το σκάνδαλο Πάτση και η παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, μπορεί και να συνδέονται.

Μεταδίδει το antimedia.gr

Σε ανάρτηση του δημοσιογράφου και θύματος των υποκλοπών Θανάση Κουκάκη ότι «το 2020 είχα υποβάλει επώνυμη αναφορά στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αναφορικά με τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Ανδρέα Πάτση. Παρά τα στοιχεία που είχα προσκομίσει, δεν επιβλήθηκε καμία κύρωση».

Στην αναφορά του αυτή στις 15.5.2020 ο κ. Κουκάκης είχε αναφέρει ότι μεταξύ των άλλων παραλείψεων στο «Πόθεν έσχες» του Ανδρ. Πάτση, υπάρχει η ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION και ότι η ίδια εταιρεία παραλείπεται από τον «Πόθεν έσχες» του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, παρά το γεγονός ότι το 30% της εταιρείας ανήκει στη σύζυγό του μέσω της εταιρείας STAGG.

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον Θανάση Κουκάκη, ο οποίος τους δήλωσε ότι, «τον Μάιο του 2020, είχα κάνει επώνυμη καταγγελία στην επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Ανδρέα Πάτση. Η επιτροπή δεν κίνησε τις διαδικασίες που προέβλεπε ο νόμος –ο οποίος νόμος έχει εμπλουτιστεί με τις επιταγές του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΟΣΑ αναφορικά με τα πολιτικά πρόσωπα-, ώστε να υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις. Κι έτσι, αντί να γίνει αυτό, επιτράπηκε στον Ανδρέα Πάτση να υποβάλλει μια τροποποιητική δήλωση πόθεν έσχες και ουσιαστικά να μην υπάρξει καμία κύρωση σε βάρος του».

————————————————————————————————

Διαβάστε και εδώ:

Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΚΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ LIBRA-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ-“ΞΕΠΛΥΜΑ” ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}