Πέθανε από ανακοπή καρδιάς το 8χρονο αγόρι από το Ισραήλ που πρωταγωνίστησε στην εμβολιαστική καμπάνια της Pfizer

 19/06/2024    12 : 12 : 35
YonathanErlichman 1024x580 1
70 / 100

Ένα 8χρονο αγόρι από το Nofei Prat πέθανε στο νοσοκομείο Hadassah Mount Scopus.

Το αγόρι, ο Yonatan Moshe Erlichman, είναι εγγονός του γιατρού του Beit El, Dr. Mati Erlichman, του πρώην διευθυντή παιδιατρικής στο Shaare Zedek, και γιος του Dr Ira Erlichman, γιατρού στο νοσοκομείο Hadassah.

Η οικογένεια ανέφερε σε δήλωση: “Ο Yonatan Moshe πέθανε πριν από λίγο. Την παραμονή του Yom Kippur, ο Yonatan υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι μας και από τότε αγωνιζόμαστε δίπλα του αφού κατέρρευσε. Με αγάπη, Ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους μας, που ήταν δίπλα μας τις τελευταίες μέρες της ζωής του».

Ο Yonatan παραλίγο να πνιγεί στην μπανιέρα μετά από καρδιακή ανακοπή λίγες ώρες πριν το Yom Kippur. Γιατροί και παραϊατρικοί του Magen David Adom (MDA) έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, του παρείχαν ιατρική περίθαλψη και του έκαναν CPR.

Όταν επέστρεψε ο σφυγμός του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Hadassah στο όρος Scopus σε σοβαρή κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι η κατάστασή του βελτιωνόταν αλλά τελικά έφυγε από τη ζωή.

Ο 8χρονος Yonatan Moshe Erlichman δεν ήταν οποιοδήποτε αγόρι. Υπήρξε πρωταγωνιστής στη καμπάνια-προπαγάνδα του εμβολίου Covid της Pfizer.
Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό για ένα οκτάχρονο παιδί που παθαίνει ξαφνικά έμφραγμα και μετά πεθαίνει στη μπανιέρα του σπιτιού του. Αυτή ήταν η τραγική μοίρα του Yonatan Moshe Erlichman, ενός ισραηλινού αγοριού που «εμβολιάστηκε πλήρως» από την οργάνωση Pfizer και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως στήριγμα σε μια εθνική εκστρατεία για να σπρώξει τα εμβόλια του COVID-19 στα παιδιά.

Το αθώο αγόρι πέθανε απροσδόκητα μετά από καρδιακή ανακοπή στην μπανιέρα. Μόλις σταμάτησε η καρδιά του, γλίστρησε κάτω από το νερό και πνίγηκε. Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Hadassah στο όρος Scopus της Ιερουσαλήμ, κρατήθηκε σε υποστήριξη ζωής για δύο ημέρες.

Ωστόσο, η βλάβη στην καρδιά του ήταν τόσο σοβαρή που ούτε η καλύτερη ιατρική φροντίδα δεν μπορούσε να τον αναζωογονήσει.

Μόλις πριν από τρία χρόνια, ο νεαρός Yonatan χρησιμοποιήθηκε ως στήριγμα σε ένα βίντεο που προωθεί τα εμβόλια σε παιδιά. Το βίντεο δημιουργήθηκε το 2020 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Mateh Binyamin. Η ισραηλινή κυβέρνηση χρηματοδότησε το πρόγραμμα, που ονομάζεται «Shushki in the Land of Binyamin», και χρησιμοποίησε μια παιδική παράσταση με στόχο να «εκπαιδεύσει» τα παιδιά σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού.

Το πρόγραμμα χρησιμοποίησε τον νεαρό Yonatan ως «παιδί με αφίσα» για τα εμβόλια των παιδιών και κατέστησε σαφές ότι κανένα παιδί δεν έχει επιλογή όταν πρόκειται να λάβει τα mRNA εμβόλιά τους.

Οι επιπτώσεις αυτής της τρομοκρατικής επιχείρησης εξακολουθούν να γίνονται αντιληπτές το 2023, με μικρά παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιακές επιπλοκές που επιβλήθηκαν από το πρόγραμμα εμβολιασμού τρομοκρατίας.

Πέρυσι, το αγόρι αφίσας της Αργεντινής για τον παιδικό εμβολιασμό, ο Santino Godoy Blanco, πέθανε επίσης σε ηλικία μόλις 4 ετών. Η κυβέρνηση της Αργεντινής χρησιμοποίησε το αγόρι στον ιστότοπό της για να προωθήσει το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19.

«Τα εμβόλια μας προστατεύουν», λέει το προπαγανδιστικό σύνθημα της κυβέρνησης, με μια φωτογραφία του μικρού παιδιού να κρατά μια γροθιά. Αφού χρησιμοποιήθηκε ως στήριγμα στην εκστρατεία εμβολίων, το ανοσοποιητικό σύστημα του αγοριού επιδεινώθηκε. Αρρώστησε βαριά και πέθανε οδυνηρά από «αμφίπλευρη πνευμονία».

Καμία από αυτές τις τραγικές περιπτώσεις δεν γονάτισε κυβερνητικούς αξιωματούχους. Τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η Υγεία του Καναδά και το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ εξακολουθούν να προωθούν τα εμβόλια για τον COVID ως «ασφαλή και αποτελεσματικά» και συμβουλεύουν όλα τα παιδιά ηλικίας άνω των έξι μηνών να κάνουν πολλαπλές λήψεις.

Αγνοώντας αυτές τις φρικαλεότητες και προσποιούμενοι ότι αυτό το ολοκαύτωμα εμβολίου δεν είναι πραγματικό, οι τρομοκρατικές οργανώσεις θα συνεχίσουν να συνωμοτούν με τους κυβερνητικούς θεσμούς, ενώ θα σκοτώνουν κρυφά παιδιά και θα τρομοκρατούν τον κόσμο. Εδώ συναντά κανείς ομοιότητες με τη Ναζιστική Hamas. Oμοιότητες που μπορεί να φωτογραφίζουν κοινή προέλευση και τους ίδιους εμπνευστές.

Στο Twitter, οι χρήστες άρχισαν να φωνάζουν τις οργανώσεις πίσω από αυτόν τον τρόμο και την κακοποίηση: “Ο Yonatan Erlichman, 8 ετών, πέθανε από καρδιακή ανακοπή, δεν σας σοκάρει; Πού είναι οι τίτλοι; Οι έρευνες; Πόσα ακόμη παιδιά θα πεθάνουν στο βωμό; Πόσο περισσότερο θα αρνηθείτε τη πραγματικότητα; Να θυμάστε ότι ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να συμβεί στα παιδιά σας. ”

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}