Ο πιο αποτυχημένος διαρρήκτης τράπεζας: Έπεσε σε κάδο απορριμμάτων από την οροφή και συνελήφθη

Τρίτη 04/10/2023    05 : 32 : 24
ληστης κουβα
68 / 100

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με έναν διαρρήκτη για… κλάματα στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος έπεσε από την οροφή καταστήματος τράπεζας σε κάδο απορριμμάτων και συνελήφθη από την αστυνομία.

Το βίντεο της σύλληψης αποτυπώνει τη στιγμή που ο δράστης συνειδητοποίησε με θλίψη πως το σχέδιό του να ληστέψει τράπεζα στο Οχάιο, απέτυχε.

Ο Τριστάν Χάιντι, 27 ετών, κατηγορήθηκε για διάρρηξη και κατοχή εγκληματικών εργαλείων. Ο 27χρονος προσπάθησε να διαφύγει από μια πόρτα που είχε πρόσβαση στην στέγη της τράπεζας, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Χιούρον.

Η αστυνομία είπε ότι έλαβε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα μια κλήση και αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς κάποιος είχε μπουκάρει σε τράπεζα ( VacationLand Federal Credit Union) στο Χιούρον, μια πόλη περίπου 50 μίλια δυτικά του Κλίβελαντ.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο, άκουγαν ασυνήθιστους ήχους που προέρχονταν από ψηλά και συγκεκριμένα από το εσωτερικό τμήμα της οροφής. Ο κακοποιός χωρίς να κοιτάξει γύρω του για να ελέγξει αν είναι κανείς, έριξε το σακίδιό του στο έδαφος. Όπως διαπιστώθηκε, η τσάντα περιείχε εργαλεία οικοδομής.

Λίγο αργότερα, ο κλέφτης προσπάθησε να κατέβει, όμως έχασε τον προσανατολισμό του όταν άκουσε τους αστυνομικούς να τρέχουν προς το μέρος του και έπεσε μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, αφού ήταν παγιδευμένος στον κάδο. Η αστυνομία τον έσυρε έξω από τον κάδο και του πέρασε χειροπέδες.

Ο 27χρονος παραδέχθηκε την αποτυχημένη απόπειρα κλοπής. Το μόνο πράγμα που έκλεψε με… επιτυχία ήταν ο κάδος ανακύκλωσης, τον οποίο άρπαξε από μια κοντινή επιχείρηση για να τον χρησιμοποιήσει ως στήριγμα προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην τράπεζα.

Ο ύποπτος πλήρωσε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}