Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεφτιλίζει τον Πορτοσάλτε: «Όταν έχεις βολεμένη τη τσέπη βέβαια είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

 15/07/2024    09 : 23 : 43
παπαδακης
65 / 100

Με σαφέστατη αιχμή κατά του Άρη Πορτοσάλτε, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, τοποθετήθηκε για το ζήτημα των πλειστηριασμών, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης χωρίς να αφήνει περιθώριο σχολίασε πως καυστικά πως «εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία».

«Όπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε είμαι υπέρ των πλειστηριασμών. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες είμαι υπέρ των πλειστηριασμών» και λες «δεν πάει να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός».

Την ίδια στιγμή η Μαρία Αναστασοπούλου διερωτάται αν «υπάρχει άνθρωπος που να τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Πορτοσάλτε προκλητικά απείλησε πως αν τελειώσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ο ίδιος θα σταματήσει να πληρώνει την δόση του.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω, τέλος».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}