Ο Βουλευτής της ΝΔ και ο τοκογλύφος που τον κυνηγάει

 22/07/2024    09 : 15 : 49
βουλευτης τοκογλυφος
69 / 100

Ο Άγριος καυγάς “γαλάζιου” νεοεκλέγεντα βουλευτή με τοκογλύφο! Η επίσκεψη στο γραφείο με 2 “κοντόσβερκους”, τα 40.000 ευρώ που έχουν “φουσκώσει” και οι 2 ακάλυπτες επιταγές από γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας ψητοπωλείων.

Του Άρη Σπίνου

Δύσκολο σπόρ οι εκλογές ειδικά αν δεν έχεις χρήματα και τρέχεις να βρεις δεξιά και αριστερά.

Αυτό έκανε ένας ταλαίπωρος πριν 3 χρόνια που έβαζε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία σε περιφέρεια πέριξ παραλιακής Λεωφόρου στην Αττική. Λόγο του επαγγέλματος του γνώριζε “πρόσωπα” που είχαν πάρε δώσε με παραβατική συμπεριφορά και είχαν μπόλικό χρήμα.

Ένας τέτοιος ήταν και ο τοκογλύφος που του δάνεισε 40.000 ευρώ. Ως εγγύηση πήρε 2 επιταγές (τις έχει οπισθογράψει ο βουλευτής) που του έδωσε ιδιοκτήτης ψητοπωλείων. Οι επιταγές έληξαν πριν από 1 χρόνο και ο τοκογλύφος δεν πήρε ούτε 1 ευρώ. Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το γραφείο του Βουλευτή και έγινε το έλα να δεις!

“Θα σε ξεφτιλίσω” φώναζε ο ένας, “Θα σε κλείσω φυλακή” έλεγε ο άλλος. Με τα πολλά και τα λίγα ο βουλευτής του υποσχέθηκε ότι τώρα που ξεκινάει ουσιαστικά η προεκλογική περίοδο θα μαζέψει λεφτά από φίλους για τον αγώνα του και θα του τα δώσει.

Ο τοκογλυφάκος θεωρείται από τους σκληρούς στην πιάτσα και ήδη γυρίζει δεξιά και αριστερά με τις επιταγές στο χέρι και τον κάνει ρόμπα τον γαλάζιο εθνοπατέρα. Να σας ενημερώσουμε ότι το πόσο που πλέον είναι απαιτητό έχει φτάσει 53.000 ευρώ με τους ανάλογους τόκους του επαγγέλματος.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}