Ο αχόρταγος…Ζελένσκι

 25/06/2024    09 : 19 : 14
zelenski
69 / 100

Αφού έμπλεξε ολόκληρη την Δύση σε ένα σκληρό πόλεμο και σε ένα ενεργειακό και υφεσιακό σπιράλ, τώρα ζητάει επιτακτικά την είσοδό του στο ΝΑΤΟ. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα ήταν παράλογο αν δεν δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα στην Ουκρανία για ένταξη στο ΝΑΤΟ στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Συμμαχίας που ξεκινάει σήμερα στο Βίλνιους.

Δηλαδή ο άνθρωπος θέλει να μας μπλέξει ανοιχτά σε πόλεμο με την Ρωσία. Εδώ και χρόνια αρνείται οιαδήποτε συνθήκη συζήτησης ή συμβιβασμού, έχει πάρει ένα σκασμό όπλα και χρήματα από τη Δύση για να κάνει τον ήρωα στη χώρα του και έχει μπλέξει τον πλανήτη σε απίστευτες περιπέτειες. Και τώρα είναι δήθεν οργισμένος που το ΝΑΤΟ δεν του ορίζει χρονοδιάγραμμα εισόδου όταν γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο αποτελεί αιτία πολέμου για τους Ρώσους.

Θα μου πείτε φταίει μόνον ο Ζελένσκι; Προφανώς όχι. Βρήκε και τα κάνει. Όταν η παγκόσμια κοινότητα του χάιδευε τα αυτιά και διόγκωσε διάφορες ιδεοληψίες που είχε, τώρα είναι κομματάκι δύσκολο να τον μαζέψεις. Εγκλωβίστηκε ο ίδιος, εγκλώβισε τον λαό του και επιχειρεί να εγκλωβίσει και τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. Ο Χένρι Κίσινγκερ, αυτή η αλεπού της διπλωματίας έλεγε ότι: «Υπάρχουν πολλοί ήρωες που δεν ξέρουν πώς να πάρουν πίσω 1% του εδάφους τους».

Σε μια τέτοια κατάσταση αναμένεται να πέσει και ο ήρωας Ζελένσκι μεσομακροπρόθεσμα. Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι που δεν φταίμε σε τίποτα, πώς θα απεγκλωβιστούμε από αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι που έχει επιλέξει ο Ουκρανός πρόεδρος;

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}