Οι τράπεζες ψηφίζουν….Μητσοτάκη για να τρέξουν νέες μπίζνες και πλιάτσικο!

 22/07/2024    07 : 53 : 05
μητσοτακης
65 / 100

Συναγερμός στις τράπεζες

Αμέρικαν μπαρ όμως θυμίζει και η κατάσταση στις τράπεζες. Εμείς… οι παραέξω δεν το παίρνουμε χαμπάρι, αλλά οι διοικήσεις είναι σε εγρήγορση. Βλέπετε, από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών ο καθένας διάβασε το μήνυμα που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Μεταδίδει το newmoney.gr

Στις τράπεζες οι επικεφαλής κατάλαβαν ότι εφόσον το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πάνω- κάτω το ίδιο, οι εξελίξεις στον κλάδο θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα. Ούτως ή άλλως υπάρχουν ανοικτά ζητήματα για τα οποία θα χρειαστούν πολιτικές (και όχι μόνον) αποφάσεις όπως π.χ. Ηρακλής ΙΙΙ, αλλά πολύ περισσότερο δεν μπορείς να περιμένεις την επενδυτική βαθμίδα και ταυτόχρονα το ΤΧΣ να διατηρεί συμμετοχές στις τράπεζες.

Για αυτό και τα πρόσωπα της επόμενης ημέρας έχουν μεγάλη σημασία για το πώς θα φορμαριστούν τα γεγονότα. Σε περίπτωση πάντως που έχουμε τα ίδια πρόσωπα, οι αποφάσεις δεν θα καθυστερήσουν καθόλου, άλλωστε ήδη κάποιοι από αυτούς δυσκολεύονταν να κατανοήσουν γιατί αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα δεν γίνονται σε προεκλογικές περιόδους.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}