Οι πλειστηριασμοί χτύπησαν τη πόρτα και του Βασίλη Καραπιάλη

 15/07/2024    08 : 22 : 48
καραπιαλης
70 / 100

Αυξάνονται και πληθύνονται και οι “επώνυμοι” πλειστηριασμοί! Ακολουθεί “σφαγή” προς όλους…

Τα σφυριά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών «πιάνουν» ακόμη και… θρύλους.

Μεταδίδει το newmoney.gr

Όπως ο Βασίλης Καραπιάλης, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Καραπιάλης, παιδί φτωχής οικογένειας από τη Λάρισα, εκτός από την ΑΕΛ, άφησε εποχή για μια σχεδόν δεκαετία στον Ολυμπιακό, όπου μαζί με τον Δεληκάρη θεωρούνταν τα καλύτερα «δεκάρια» στην ιστορία του Θρύλου.

Ακόμη και ως σήμερα αξιολογείται ανάμεσα στη «χρυσή λίστα» με τους καλύτερους παίκτες, μαζί με ονόματα όπως του Βασίλη Χατζηπαναγή και του Δημήτρη Σαραβάκου. Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του το 2000, παρέμεινε στον Ολυμπιακό ως σκάουτερ και προπονητής της ομάδας Νέων, ενώ αργότερα δημιούργησε δικό του αθλητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το «Καραπιάλης Club», το οποίο έπαψε να λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019.

Δυστυχώς ο σπουδαίος αυτός παίκτης, που έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πλειστηριασμούς για ακίνητά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Συγκεκριμένα, το σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023, με επισπεύδουσα την doValue για δύο διαμερίσματα και δύο θέσεις στάθμευσης, σε πολυκατοικία στη Λάρισα, που είχαν αγοραστεί το 1999.

Τα διαμερίσματα εβδόμου ορόφου είναι 116,60 τ.μ., και 120,55 τ.μ. και βγαίνουν με τιμή εκκίνησης 125.000 ευρώ και 137.000 ευρώ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης με 8.000 ευρώ η καθεμιά.

——————————————————

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}