«Οδοστρωτήρας» ο Νίκος Νικολόπουλος στον Πέτρο Κουσουλό: “Έχω κάνει 66 ερωτήσεις-επερωτήσεις για τα τρένα στην Βουλή που δεν έχουν απαντηθεί. Ήθελαν τρίκυκλο…για τα έγγραφα”

 14/04/2024    05 : 17 : 56
νικος νικολοπουλος
70 / 100

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) Νίκος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

Μάλιστα ο κ. Νικολόπουλος διέκοψε καθώς βρισκόταν στην τηλεόραση για το “γράψιμο” της εκπομπής του για να μιλήσει με τον κ. Κουσουλό για ένα θέμα για τον οποίο έχει δώσει τεράστιο αγώνα με ερωτήσεις χωρίς να λάβει απαντήσεις και δεν είναι άλλο από την τηλεδιοίκηση των Ελληνικών σιδηροδρόμων. Ο λόγος του ήταν σαρωτικός και στην πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου να μιλήσει για τα όσα είχε υπογράψει ο υπουργός Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζης απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ο κ. Νικολόπουλος ρωτώντας τον αν θέλει να μιλήσουν για το παρελθόν ή για το αύριο!!

Ο κ. Κουσουλός δεν έχασε την ευκαιρία και του ζήτησε να μιλήσουν και για τα δύο. Τελικά βρέθηκε η χρυσή λύση και μίλησαν για το σήμερα και το αύριο και έκλεισαν ραντεβού να μιλήσουν αύριο για το παρελθόν! Έτσι εξήγησε ο κ. Νικολόπουλος ότι ήδη έχει ετοιμαστεί ο φάκελος τον οποίο θα καταθέσει Ειδικό Εφέτη Ανακριτή εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος όπου είναι ογκώδης, να σκεφθείς ότι μόνο σε μία απάντηση που έχω πάρει, γιατί να σκεφθείς ότι οι ερωτήσεις που έχω υποβάλλει είναι περισσότερες από 66, το πείσμα μου εσύ το ξέρεις, και ο ενικός δικαιολογείται για όσους ξέρουν λόγω του ότι μαζί όταν ήμουν και στο EPSILON και στο EXTRA που έκανες την τιμή να έρχεσαι σε αποκαλυπτικές υποθέσεις. Όταν ήμουν Γραμματέας σκανδάλων επί Κώστα Καραμανλή τότε που ο Βερελής ήταν ΠΑΣΟΚ τώρα αν δεν κάνω λάθος λέει ότι είναι Νέα Δημοκρατία αν και μπορεί να έχω κάνει, αγόρασε ηλεκτρικά τρένα ενώ όλες οι γραμμές ήταν ντιζελοκίνητες, άκου να δεις ήταν προφητικός ο τύπος… Φθάσαμε να απαντούν ότι είναι πάρα πολλά τα έγγραφα και δεν μπορούμε να τα δώσουμε στην Βουλή και ότι χρειάζεται ειδικό όχημα, να πάμε με τρίκυκλο δηλαδή. Αυτά είναι γραπτά..

Απαντώντας δε στην ερώτηση του κ. Κουσουλού από πότε γίνονται όλα αυτά απάντησε από το 1998, επί Κώστα Καραμανλή και κλείνουμε με άλλον Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέα)

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη και τον “τυφώνα” Νίκο Νικολόπουλο για το τι θα κάνει και πως θα διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης, τι περιλαμβάνει το υπόμνημα του, μίλησε για “όλα τα καλά παιδιά”, γιατί αποκάλεσε τον εαυτό του “Πολάκη” και όλες τις άλλες λεπτομέρειες:

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}