Ξεσπιτώνουν ακόμη μια δανειολήπτρια! “Σας βοηθήσαμε που δεν σας πετάξαμε άμεσα στο δρόμο” λέει η εταιρεία που το άρπαξε στον πλειστηριασμό

 29/05/2023    04 : 06 : 38
πλειστηριασμοι
72 / 100

Ξεσπιτώνουν ακόμη μια δανειολήπτρια: Η κυρία Ευδοκία ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά». Είναι μία εκ των χιλιάδων δανειοληπτών που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν το δάνειό τους και αυτό «πέρασε» στα χέρια fund που επίσπευσε τον πλειστηριασμό ακινήτου της. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη και με το θράσος της επενδυτικής εταιρείας που έχει αγοράσει το σπίτι της.

Το σπίτι της κυρίας Ευδοκίας, που αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας καθώς έχει κινητικά προβλήματα και που πριν από λίγο καιρό γνώρισε την αναλγησία των εκπροσώπων των funds και του δικαστικού επιμελητή που της ζητούσαν να φύγει αν και ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, βρίσκεται στην Αθήνα. Βγήκε σε πλειστηριασμό από το fund στο οποίο είχε «περάσει» η οφειλή της και το απέκτησε επενδυτική εταιρεία με έδρα την Λευκωσία στην Κύπρο.

Στις 19 Μαρτίου 2023 δικαστικός επιμελητής έκανε επίδοση του εξώδικου, το οποίο τής απέστειλε η επενδυτική εταιρεία και της ζητεί να αποχωρήσει και μέσα σε 5 ημέρες να δηλώσει ένα “εύλογο” χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα φύγει ενώ αναφέρει το εξής εξωφρενικό και εξοργιστικό: ότι η εταιρεία έκανε αυτό που δεν έκαναν ούτε η οικογένειά της, ούτε οι φίλοι της, ούτε ο Δήμος, ούτε οι κοινωνικές υπηρεσίες «αφήνοντάς σας τη χρήση του ακινήτου μας… μέχρι σήμερα».

Το εξώδικο, το οποίο φέρνει στο φως το enikos.gr, έχει συνταχθεί σε ένα διαφορετικό… ύφος από το σύνηθες ενός τυπικού δικαστικού εγγράφου. Γραμμένο σε πιο ήπιο τόνο, περισσότερο κάνει επίκληση στο… συναίσθημα της κυρίας Ευδοκίας. Η εταιρεία είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δείξει ένα «ανθρώπινο πρόσωπο» μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν όταν δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι της και εκεί… συνάντησε την οργή των συγκεντρωθέντων που υποστηρίζουν την κυρία Ευδοκία.

«Είναι σαν να λένε σε βγάζουμε από το σπίτι σου αλλά με… γλυκό τρόπο» τονίζουν νομικοί κύκλοι σχολιάζοντας το ύφος του εξώδικου και κάνουν λόγο για υποκρισία από μέρους της εταιρείας.

Η κυπριακή εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εδώ και πέντε μήνες και συγκεκριμένα από τις 29 Σεπτεμβρίου 2022 έχει γνωστοποιηθεί και εγγράφως στην κυρία Ευδοκία ότι πρέπει να τους «παραδώσει τη νομή και κατοχή του εκπλειστηριασθέντος ακινήτου».

Σε άλλο σημείο, υποστηρίζει ότι «η εταιρεία μας φερόμενη εντελώς καλόπιστα και ανθρώπινα, δεν προχώρησε άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον σας αναμένοντας εκ μέρους σας οικειοθελή αποχώρηση από το εκπλειστηριασθέν ακίνητο».

Μεταξύ άλλων είναι σαν να υποστηρίζουν ότι της κάνουν χάρη που την αφήνουν να μένει στο σπίτι τόσο καιρό, ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη αποχωρήσει και εξοργίζει η αναφορά ότι της φέρθηκαν ανθρώπινα πολύ πριν πληροφορηθούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Καίτοι η εταιρεία μας σας αντιμετώπισε ανθρώπινα προτού ακόμα να ενημερωθεί για το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, μήνες μετά την εις αυτήν κατακύρωση του ακινήτου, ήρθε η τότε εκπρόσωπός μας ανθρώπινα και σας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να αποχωρήσετε από την ιδιοκτησία μας, έστειλε αρμόδιο όργανο να σας ενημερώσει και πάλι ότι πρέπει να αποχωρήσετε, σας άφησε και πάλι πέντε μήνες, συνεργάτης μας σας έδωσε κι άλλο χρόνο για να αποχωρήσετε, μας παρουσιάσατε άτομα που δήθεν θα αγόραζαν το ακίνητο για λογαριασμό σας και τα οποία αφού μας ενέπαιζαν, εξαφανίστηκαν και πάλι δεν προχωρήσαμε σε εκτέλεση, αλλά σας στείλαμε εξώδικο καίτοι δεν υποχρεούμαστε προς τούτο, ουσιαστικά παρακαλώντας σας να αποχωρήσετε από την ιδιοκτησία μας(!)…».

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

……………………………………………………..

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}