Ξεσηκωμός με διπλό ραντεβού την Τετάρτη ενάντια στους πλειστηριασμούς

 19/07/2024    06 : 26 : 22
πλειστηριασμοι
63 / 100

Σε κινητοποιήσεις στα funds «cepal» και «dovalue» καλεί το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 31 Μάη, ενάντια σε προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

Συγκεκριμένα, το κάλεσμα αφορά την Τετάρτη στις 12 μ. στην «cepal» στη Λεωφόρο Συγγρού (με ραντεβού στις 11.30 π.μ. στο σταθμό Μετρό του ΦΙΞ – πεζόδρομος Κουκακίου) και στις 2 μ.μ. στη «dovalue» στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς καλεί τα σωματεία, τους φορείς και τις γειτονιές της Αττικής να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τις επόμενες μέρες. Ιδιαίτερα καλεί όλους τους οφειλέτες που έχουν δάνεια «κόκκινα» ή νιώθουν ότι τελικά δε θα καταφέρουν να τα αποπληρώσουν, να πυκνώσουν τις γραμμές των σωματείων, να έρθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή.

«Στη χιονοστιβάδα πλειστηριασμών που έρχεται απαντάμε: Κανένας μόνος – Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», τονίζει το ΠΑΜΕ και προσθέτει πως «η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, μόνο ο συλλογικός αγώνας μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού».

Σημειώνει ότι «ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται και θα γιγαντωθεί. Οι πρωτοπόροι συνδικαλιστές, ο κάθε άνθρωπος που δεν ανέχεται την αδικία και τη βαρβαρότητα, να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στους βιοπαλαιστές, εργάτες και επαγγελματίες που γίνονται λεία στις ορέξεις των αρπακτικών, να δημιουργηθεί ένα τοίχος αποτροπής υφαρπαγής του δικαιώματος στην κατοικία. Το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Αφού λοιπόν η αδικία έγινε νόμος, η αντίσταση είναι το καθήκον».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}