Ξεσηκωμός και στο Αγρίνιο για τους πλειστηριασμούς!

 14/06/2024    12 : 21 : 47
65 / 100

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα με πλειστηριασμό, μπορεί να απευθυνθεί στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στο τηλέφωνο: 2641-0-22325,γιατί τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός. Κανένας μόνος του!

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου είναι το αποκούμπι σου.

Δύναμή μας είναι η ίδια μας η οργάνωση απέναντι στην πολιτική που θέλει να τσακίσει τη ζωή μας.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αμέσως μετά τις εκλογές έβαλε σε εφαρμογή τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των δόσεων του ταμείου ανάκαμψης.

Ένα από αυτά είναι και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς που αφορούν την πρώτη κατοικία. Σε καθημερινή βάση βλέπουμε να υλοποιείται η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και να προσπαθούν να πετάξουν κυριολεκτικά στον δρόμο συνταξιούχους, καρκινοπαθείς, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους, παρουσία δικαστικών και αστυνομικών αρχών, πολλές φορές ακόμη και για χρέη που δεν ξεπερνούν τα χίλια ευρώ.

Οι πρακτικές αυτές φέρουν τη σφραγίδα όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που απελευθέρωσαν τους πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, κατέστησαν την προστασία αυτής ιδιώνυμο αδίκημα, ενώ έδωσαν τη δυνατότητα στις εταιρείες-κοράκια να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τους δηλώνουμε ότι στο έγκλημα αυτό θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν μπροστά τους. Οι εργαζόμενοι έχουμε αποδείξει στην πράξη με τους καθημερινούς αγώνες, υπερασπιζόμενοι τα σπίτια των συναδέλφων μας που κινδυνεύουν με πλειστηριασμό, ότι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον λαό είναι ο ίδιος ο λαός.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου, θα συνεχίσει να δίνει τον δίκαιο αυτό αγώνα δίπλα στους εργαζόμενους για την προστασία της λαϊκής στέγης.

Αρκετοί από τους πλειστηριασμούς αφορούν εργαζόμενους και στο Αγρίνιο. Όπου μας ζητηθεί θα είμαστε εκεί, με αποτέλεσμα να τους αποτρέψουμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε κόντρα στις κυβερνήσεις, το κράτος τους και τα funds.
Δίνουμε το χέρι σε όποιον το χρειάζεται.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Αγρινίου να μη διστάζουν να κάνουν το βήμα. Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου είναι εδώ δίπλα τους, μαζί με τα σωματεία-μέλη του, να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

Διαμηνύουμε σε κάθε κατεύθυνση, στην κυβέρνηση, στους τραπεζίτες και σε κάθε παρατρεχάμενο τους ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πέσει στα νύχια τους.

Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε την πάλη μας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει αυτήν των προηγούμενων. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου είναι και θα παραμείνει το αποκούμπι για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνεργο, για κάθε συνταξιούχο, που το έχει ανάγκη και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου.

To Δ.Σ.

 

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}